Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Автомобільний баланс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zion

Вітер ніжно гладить лисину на голові
13 Гру 2024
18
Доброго дня, шановні громадяни.
Моя сьогоднішня пропозиція буде стосуватись характеристик авто, їх популяцію та економічний і РП вплив.

Grand Theft Auto V Screenshot 2024.12.20 - 04.27.04.60 (1).png

Якщо подивитись на скриншот, то можна побачити, що купівля даного авто є доволі сумнівним рішенням.

Пропозиція полягає в наступному - збалансувати всі наявні та майбутні авто навколо цих характеристик в площині "псевдореалізму", зробити це якомога скоріше, допоки штат не заповнений автомобілями.

Перед тим, як навести приклади, пропоную поглянути на запропоновані характеристики (особисте бачення автора, значення можуть бути змінені розробниками)

ХарактеристикаMINMAX
Ціна5000$-
Клас--
Тип пального--
Швидкість100320
Витрата пального120
Об'єм бака--
Об'єм багажника10120
Ціна тюнінгу та обслуговування--

Приклади:
1. Більшість седанів мають середні характеристики (ціна, тюнінг, вартість залежить від класу)
2. SUV, Vans, Off-Road - швидкість залежить від класу, об'єм багажника ближчий до MAX, збільшені витрати пального
3. Coupes, Sport, Supercars - швидкість залежить від класу, але завжди вища середньої, об'єм багажника ближчий до MIN, збільшені витрати пального, найвища вартість тюнінгу та обслуговування.
4. Motorcycles - швидкість залежить від класу (весь діапазон), об'єм багажника ближчий до MIN, знижені витрати пального.

Для чого це все?
Я - фанат авто. Кожна марка може показати приклади прекрасних ідей, втілень і невдач. Я "За" різноманіття, зустрічі lowrider'ів, заїздів 1/4 милі на muscle cars, валити боком на японському авто, VAG/BMW/Mercedes Meeting, колон з Fiat 500 центральною частиною міста, etc.

А ще - Я гравець з досвідом. І особистий досвід показує, що з часом, нас буде чекати місто в останніх моделях BMW, рибаки, котрі паркують свої Bugatti на піску (5.1.2 btw - Demorgan 15-60 хвилин), Lamborghini в боці Вашого авто, бо людина не знає, що таке гальма і ПДР, якщо не дати гравцю вибір між статусом/швидкістю і практичністю.

Якщо Ви хочете мене доповнити, маєте зауваження або не погоджуєтесь з моїм баченням - ласкаво прошу до обговорення.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Ми винесемо цю пропозицію на обговорення з командою. У разі, якщо дане нововведення буде доречним і не впливатиме негативно на інший функціонал, ми розглянемо можливість його реалізації в майбутніх оновленнях.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі