Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено АМНІСТІЯ БАНУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Foma Grimx

Фанат Jägermeister
13 Гру 2024
118
Нікнейм адміністратора
Yung Thug
Ваш статичний ID
2217
Звʼязок з Вами
kolyadenko007 - ds
Детальний опис скарги/ситуації
Пишу це звернення, щоб щиро попросити вибачення за свою неналежну поведінку. Я отримав бан на 21 день за образу рідних.

Я повністю усвідомлюю, що сказані мною слова були абсолютно недопустимими та перетнули всі межі. Це сталося на емоціях під час конфлікту, але це мене аж ніяк не виправдовує. Мені справді соромно за свій вчинок, і я дуже шкодую, що дозволив собі таке сказати.

Цей проєкт для мене — основне місце відпочинку, і 3 тижні без нього — це дуже суворе покарання, яке я вже сповна відчув. Я зробив висновки, вимкнув емоції та гарантую, що більше ніколи не дозволю собі подібних висловлювань у бік інших гравців чи їхніх родин.

Дуже благаю вас про милосердя — скоротіть мені термін бану хоча б частково! Дайте мені шанс довести ділом, що я виправився.
Посилання на докази
https://ibb.co/sJy8BvQJ
Яке покарання оскаржуєте
Бан за оск родні
1

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,169
Вітаю, шановний гравець.

У задоволенні амністії відмовлено.
Ви вчинили серйозне порушення правил проєкту. Звертаю вашу увагу, що після першого випадку образ ви не зупинилися, а повернулися і продовжили деструктивну поведінку. Подібні дії є неприпустимими.

Зняття або пом'якшення покарання в даній ситуації неможливе. Відбувайте призначений термін у повному обсязі та робіть висновки.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі