- 28 Гру 2024
- 34
- Нікнейм адміністратора
- Noox
- Ваш статичний ID
- 2990
- Звʼязок з Вами
- murka_228990066
- Детальний опис скарги/ситуації
- пункт 2.4
- Посилання на докази
- https://ibb.co/Gv6pMQWx
- Яке покарання оскаржуєте
- пункт 2.4
- Нікнейм адміністратора: Noxx
- Особистий нікнейм / статичне ід: Illya Morris (2990)
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): murka_228990066
- Суть скарги: порушення пункту 2.4
- Доброго дня, шановна адміністраціє проєкту.
Звертаюсь до вас із проханням переглянути моє покарання та розглянути можливість амністії. Деякий час тому я отримав блокування (PermBan) через порушення правил — продаж віртуальної валюти.
1. Щодо мого порушення
Я не заперечую своєї провини та повністю визнаю, що вчинив неправильно. Зараз я розумію, що подібні дії суперечать правилам серверу.
2. Моє ставлення зараз
З моменту блокування вже минуло 42 Дні або 1008 годин чи 60480 хв , і за цей час я добре обдумав ситуацію. Я зрозумів, що зробив серйозну помилку. Мені справді прикро через те, що я порушив правила та підвів довіру адміністрації. Цей сервер був для мене місцем, де я проводив багато часу, спілкувався з людьми та розвивав свого персонажа, тому втрата доступу до гри стала для мене великим уроком.
3. Висновки та обіцянка
Я зробив для себе правильні висновки і можу запевнити, що подібна ситуація більше не повториться. Якщо мені дадуть можливість повернутися до гри, я обіцяю:
• суворо дотримуватись правил проєкту
• більше ніколи не займатись пунктом 2.4
• поважати адміністрацію та інших гравців
• грати чесно та не створювати проблем на сервері
4. Моє прохання
Щиро прошу адміністрацію поставитися з розумінням та дати мені ще один шанс
Такого більше не повториться я вам обіцяю! . Я дійсно шкодую про свій вчинок і хотів би повернутися на сервер, щоб довести своєю поведінкою, що зробив правильні висновки. Я БУДУ БЛОГЕРОМ НА UK GTA.
Дякую за ваш час та розгляд моєї заявки!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання: 22.01.2026