- 13 Сер 2026
- 27
- Нікнейм адміністратора
- Aizen Tempest
- Ваш статичний ID
- 30533
- Звʼязок з Вами
- Discord: Brain_golov
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я виконував патрулювання, дана людина не виконувала вимог на моєму записі видно що він ганяв по місту дуже довго я йому стріляв по колесам після цього він без колес далі їздив HRD, я його ледви догнав він заскочив в громадське місце щоб не було більше травм та для встановленя порядку я був вимушиний по ньому стріляти так як тайзер через вікно не спрацював би після чого йому було надано першу медичну допомогу, мене за це відкинули в Деморган не розумію що я порушив, а порушнику не дали покарання за HRD.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/yFB0D5rmXmg
- Яке покарання оскаржуєте
- Demorgan 90. № 9436 | Лів RP
Я виконував патрулювання, дана людина не виконувала вимог на моєму записі видно що він ганяв по місту дуже довго я йому стріляв по колесам після цього він без колес далі їздив HRD, я його ледви догнав він заскочив в громадське місце щоб не було більше травм та для встановленя порядку я був вимушиний по ньому стріляти так як тайзер через вікно не спрацював би після чого йому було надано першу медичну допомогу, мене за це відкинули в Деморган не розумію що я порушив, а порушнику не дали покарання за HRD.