- 2 Лют 2025
- 267
- Нікнейм гравця
- 2119
- Статичний ID гравця
- 2119
- Ваш нікнейм
- Alik Petrovskiy
- Ваш статичний ID
- 13430
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- k1e8w
- Суть скарги
- І так.
Проводжу процесуальні дії з співробітником LSPD. Приїжджає ГП, у супроводі з верховним суддею. Останній не маючи підстав знаходитись під час проведення процесуальних дій почав казати, що він має право тут знаходитись, звісно назвати норму закону він не зміг. Після чого я відкрив судовий кодекс, як сказав мені 2119 він тут діє згідно судового кодексу та прочитав судді його повноваження, прикріплю їх і вам:
Стаття 15. Повноваження Верховного суду
Верховний суд:
- переглядає рішення Апеляційного суду;
- дає офіційне тлумачення норм Судового кодексу;
- видає постанови;
- видає накази;
- здійснює дисциплінарний нагляд за суддями.
Розуміючи, що недоторканність знімається тільки через верховний суд, а головний верховний суддя наразі тільки він, він зловживає своїм службовим становищем, оскільки він може робити, що хоче.
Та і взагалі, де ви бачили в житті, якщо ми беремо це як РП складову, щоб суддя стояв в ІТТ біля затриманого, наглядав за реалізацією його прав, це ж бред повний та НонРП.
Короче, шо ми маємо - головний верховний суддя, який просто зловживає недоторканністю, яку не можна ніяк зняти йому, вчиняє нонрп дії(знаходження в ІТТ будучи суддею це вже нонрп).
Я розумію, що це ІС момент типу, але коли йому по ІС нічого тупо не можна зробити, навіть ГП сказав, що він не може йому нічого зробити, або заборонити, що робити в даній ситуації? Скарга в прокуратуру впаде в пил, бо йому ніхто нічого не зробить.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Тайм коди (бажано фулл дивитись):
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
00:40 - каже має право тут знаходитись
03:15 - зачитую йому його повноваження, але той каже що він здійснює щось незрозуміле.
07:20 - знову каже, що може тут знаходитись.
12:48 - суддя каже, що його навіть прокурор не вижене.
13:00 - ГП каже, що він нічого не може зробити з цим.
13:15 каже, що здійсню нагляд за реалізацію прав.
- Дата та таймкод порушення
- 07.09.2026
!