Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 1059 | Обман адміністрації #10361

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

anho

Козак
30 Жов 2025
28
Нікнейм гравця
Hold Merssi
Статичний ID гравця
10361
Ваш нікнейм
Yava Richmond
Ваш статичний ID
27703
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds: anho.ly
Суть скарги
Гравець 10361 навмисно вирізає звук зі свого мікрофона саме в той момент, коли в грі дає погрозу біля ящиків, після чого заливає скаргу на форум, щоб ввести адміністрацію в оману та домогтися мого покарання за ДМ, якого насправді не було (коли він говорить в дс, то звук з його мікро є, тобто мікрофон записується).

Навіть якщо звук чудом не записався саме в той момент, то це все одно обман адміністрації, бо ДМу від мене не було та він це знає.

у нього на записі 0:16 - він видно що він починає говорити в грі, а звуку немає https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№8712-dm-на-ящиках.25771/

у мене на відкаті чути в 0:33 що він дає погрозу (після 0:35 відкриваю вогонь)
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
02.08.2026 01:57 (таймкод 0:33)
3.6. Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. | Mute 60-120 хвилин, Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 / Permban.

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
470
Вітаю, шановний гравцю.

Відсутність звукового супроводу на відеозаписі сама по собі не є доказом його недостовірності. Гравець має можливість здійснювати запис ігрового процесу без звуку, тому підстав вважати, що відеозапис був сфальсифікований або містить ознаки обману, не встановлено.

У скарзі відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі