- 26 Січ 2026
- 17
- Нікнейм адміністратора
- Noxx
- Ваш статичний ID
- 6515
- Звʼязок з Вами
- ds-zerik.exe777
- Детальний опис скарги/ситуації
- Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути мою заявку на амністію.
Я визнаю свою провину за порушення правила щодо ОСК РОД. Розумію, що моя поведінка була неправильною та не відповідала правилам проєкту. Щиро шкодую про свій вчинок і хочу вибачитися перед адміністрацією та гравцем, якого образив.
Я зробив для себе висновки й обіцяю, що подібне більше не повториться. Надалі буду контролювати свої емоції, поважати інших гравців та дотримуватися всіх правил сервера.
Дуже прошу дати мені ще один шанс. Я дуже люблю грати на UKRAINE GTA 5 і мені справді хочеться ще взяти участь у Masters League. Це одна з головних причин, чому я прошу про амністію. Я хочу повернутися до чесної гри, показати, що змінився, і більше не допускати таких помилок.
Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення. Дякую за приділений час і розгляд моєї заявки.
- Посилання на докази
- https://u.ua/d/NP9ji94/
- Яке покарання оскаржуєте
- Оск род
- Нікнейм адміністратора:Nox
- Особистий нікнейм / статичне ід:6515
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds-zerik.exe77
- Суть скарги:
- Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути мою заявку на амністію.
Я визнаю свою провину за порушення правила щодо ОСК РОД. Розумію, що моя поведінка була неправильною та не відповідала правилам проєкту. Щиро шкодую про свій вчинок і хочу вибачитися перед адміністрацією та гравцем, якого образив.
Я зробив для себе висновки й обіцяю, що подібне більше не повториться. Надалі буду контролювати свої емоції, поважати інших гравців та дотримуватися всіх правил сервера.
Дуже прошу дати мені ще один шанс. Я дуже люблю грати на UKRAINE GTA 5 і мені справді хочеться ще взяти участь у Masters League. Це одна з головних причин, чому я прошу про амністію. Я хочу повернутися до чесної гри, показати, що змінився, і більше не допускати таких помилок.
Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення. Дякую за приділений час і розгляд моєї заявки. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://u.ua/d/NP9ji94/
- Дата видачі покарання:-