- 8 Вер 2025
- 38
- Нікнейм гравця
- 14365 і 14510
- Статичний ID гравця
- 14365 і 14510
- Ваш нікнейм
- Andriy Lebiga
- Ваш статичний ID
- 1470
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- -
- Суть скарги
- Неадекватні гравці і аморал поведінка.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 16:44 20.07.26
Дані гравці почали переслідувати мене, коли я просто їхав на парковку. Без будь-якої причини вони почали чіплятися до мене, почали стріляти з шокера і поводитися неадекватно, використовувати аморальні анімації та провокувати конфлікт.
На тайм-коді 1:50 видно їхні неадекватні дії та аморальні анімації. Після цього вони продовжили свої провокації, стріляли в мене з шокера та викрали мій транспортний засіб.
На тайм-коді 2:40 один із гравців знову починає мене бити та використовувати шокер. Протягом усієї ситуації саме вони першими розпочали конфлікт і своїми діями спровокували мене.
Через їхню поведінку та постійні провокації я розізлився, почав сперечатися з ними, а згодом відкрив вогонь у відповідь. Можливо, у певних моментах я міг неправильно висловитися або вчинити, але терпіти безпричинні провокації, неадекватну поведінку, використання аморальних анімацій та викрадення мого транспортного засобу я не збираюся.
На тайм-коді 1:50 видно їхні неадекватні дії та аморальні анімації. Після цього вони продовжили свої провокації, стріляли в мене з шокера та викрали мій транспортний засіб.
На тайм-коді 2:40 один із гравців знову починає мене бити та використовувати шокер. Протягом усієї ситуації саме вони першими розпочали конфлікт і своїми діями спровокували мене.
Через їхню поведінку та постійні провокації я розізлився, почав сперечатися з ними, а згодом відкрив вогонь у відповідь. Можливо, у певних моментах я міг неправильно висловитися або вчинити, але терпіти безпричинні провокації, неадекватну поведінку, використання аморальних анімацій та викрадення мого транспортного засобу я не збираюся.