- 3 Бер 2026
- 55
- Нікнейм адміністратора
- Marvin Kitsa + Skezz Yami
- Ваш статичний ID
- 33740
- Звʼязок з Вами
- ds alex.merr
- Детальний опис скарги/ситуації
- Під час патрулювання мною був зупинений гравець Marvin Kitsa, який рухався зустрічною смугою руху, при цьому жодних позначок хелпера чи адміністрації на ньому не було.
Після зупинки я двічі голосом представився, чітко назвавши:
- що я співробітник BCSD;
- свій відділ;
- свою посаду;
- номер службового жетона.
Через 40 хв мені було видано покарання за п. 1.54, де зазначено, що співробітник зобов’язаний показати посвідчення або жетон через /do.
Однак хочу звернути увагу на декілька моментів.
По-перше, покарання було видано не в момент самої ситуації — після завершення RP-конфлікту пройшло близько 40 хвилин, після чого адміністратор Skezz Yami просто видає мені покарання.
По-друге, адміністратора взагалі не було присутньо під час самої ситуації, тобто рішення приймалось вже постфактум.
По-третє, жодного номера скарги на форумі. Хоча так скарги не мають розглядатись.
Також не погоджуюсь із трактуванням самого правила. На сервері дозволена голосова RP-взаємодія, і я не бачу логіки, чому я не можу голосом озвучити демонстрацію жетона, так само як інші фракції щоденно відіграють дії голосом без обов’язкового використання bind-команд.
Фактично ситуація виглядає так:
- я вступив у RP-конфлікт з Marvin Kitsa;
- через ~40 хвилин адміністратор Skezz Yami, який не був присутній у ситуації, видає мені покарання;
- жодного формального розгляду або скарги при цьому не існувало.
Прошу старшу адміністрацію перевірити правомірність дій Marvin Kitsa та Skezz Yami, а також дати оцінку самому механізму видачі даного покарання.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/HDyXJHpOYW8
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.54 ПДО
Безпідставна видача покарання за п. 1.54, неправильне трактування правила та використання адміністративних повноважень після RP-конфлікту.