Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Проблема з отриманням ліцензії на зброю в LSPD/BCSD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vadym_cerflov

Козак
1 Бер 2026
9
Нікнейм адміністратора
не адміністрація
Ваш статичний ID
32245
Звʼязок з Вами
тг afar68 ds afar681_80353
Детальний опис скарги/ситуації

Суть звернення / проблематика​

На сервері існує суттєва проблема з отриманням ліцензії на зброю у фракціях LSPD та BCSD.

Перша проблема полягає в тому, що у денний час практично відсутні співробітники відповідного рангу, які мають право видавати ліцензії. У більшості випадків вони з’являються лише у вечірній час, і навіть тоді не завжди. Через це гравці змушені довго чекати або відкладати отримання ліцензії.

Друга проблема полягає в організації процесу видачі. Для того щоб знайти співробітника, який може видати ліцензію, часто доводиться оббігати весь відділок LSPD або BCSD, оскільки в холі або зоні прийому громадян співробітники майже ніколи не присутні. Це створює додаткові незручності та витрату часу.

Хоча на перший погляд це може здаватися незначною проблемою, на практиці вона є постійною та системною. Я неодноразово стикався з цим, і в результаті навіть був змушений купувати ліцензію через донат, оскільки отримати її звичайним шляхом не було можливості.

Також я вже піднімав це питання у розмові з куратором LSPD, однак до конкретного вирішення ми не дійшли.

Саме тому я звертаюся до адміністрації сервера з проханням розглянути дану ситуацію, оскільки проблема є системною та потребує змін.
Посилання на докази
https://youtu.be/eWCM5U-2SuY?si=ObrSxN9qbv6DGuzI
Яке покарання оскаржуєте
можливо не сюди подаю, надайте будь ласка інформацію куди це правильно подати
Проблема з отриманням ліцензії на зброю в LSPD/BCSD.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,225
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Будем вирішувати це з ГК держ. організацій.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі