- 13 Гру 2024
- 52
- Нікнейм гравця
- Vlad Brest
- Статичний ID гравця
- 10639
- Ваш нікнейм
- Montaro Bloodthorn
- Ваш статичний ID
- 4884
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- montar000
- Суть скарги
- Отримав ЗЧС всих фракцій за те що роз'язав внутрішній конфлікт та не зберігав субординацію, на доказах що зазнечені в моїй скразі, видно що я поводився адекватно до керівного складу звертався на ви, без погроз, без негативу, без образ та іншого. Я конструктивно спитав у людини яка займає керівну посаду декілька питань і добавив свою думку, а саме: Хто заборонив виїхжати в соло патруль? Сказав що люди на керівних посадах мають бути кваліфакованіше а ніж співробітники нижче за званням та посадою і висловив свою думку що кадет має більше розуміння, а цей співробітник.
На мою думку максимальне покарання яке тут можна застосувати в цьому випадку це тільки - ЧС - організації або звільнення але це також має бути грубим порушенням з моєї сторони.
Як що людина не може зтягувати обов'язки своєї посади та має меньше розуміння то це її проблеми, я просто висловив свою точку зору, яка не заборонена ніяк, за це не мають права давати покарання у вигляді ЗЧС.
Як казала одна велика людина "Як що ми на великих посадах - це не означає що ми умні".
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 20/06/2026
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Vlad Brest
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 10639
- Ваш нікнейм: Montaro Bloodthorn
- Ваш статичний (незмінний) ID: 4884
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): montar000
- Суть скарги: Отримав ЗЧС всих фракцій за те що роз'язав внутрішній конфлікт та не зберігав субординацію, на доказах що зазнечені в моїй скразі, видно що я поводився адекватно до керівного складу звертався на ви, без погроз, без негативу, без образ та іншого. Я конструктивно спитав у людини яка займає керівну посаду декілька питань і добавив свою думку, а саме: Хто заборонив виїхжати в соло патруль? Сказав що люди на керівних посадах мають бути кваліфакованіше а ніж співробітники нижче за званням та посадою і висловив свою думку що кадет має більше розуміння, а цей співробітник.
На мою думку максимальне покарання яке тут можна застосувати в цьому випадку це тільки - ЧС - організації або звільнення але це також має бути грубим порушенням з моєї сторони.
Як що людина не може зтягувати обов'язки своєї посади та має меньше розуміння то це її проблеми, я просто висловив свою точку зору, яка не заборонена ніяк, за це не мають права давати покарання у вигляді ЗЧС.
Як казала одна "велика людина" - "Як що ми на великих посадах - це не означає що ми умні". - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): [докази]
- Дата та таймкод порушення: 20.06.2026