Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Arseniy_Toretto

Козак
13 Гру 2024
9
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
14760, 28055
Ваш нікнейм
Arseniy Toretto
Ваш статичний ID
4218
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
Підїхав до співробітника вказати на порушення ДК. під час цього гравець зі статіком 14760 почав стріляти в мене тайзером зза керма авто. потім продовжував. далі гравець з статіком 28055 Просто ДМ без ніякої для того ІС причини.
А також хочу наголосити на правилі з Загальні правила державних організацій яке діє для офіцера #31392 а саме: 1.8. Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
06.06.2026 13:30. тайм код: 01:10 (тайзер 14760), 01:36 (ДМ з 28055)
Підїхав до співробітника вказати на порушення ДК. під час цього гравець зі статіком 14760 почав стріляти в мене тайзером зза керма авто. потім продовжував. далі гравець з статіком 28055 Просто ДМ без ніякої для того ІС причини.
А також хочу наголосити на правилі з Загальні правила державних організацій яке діє для офіцера #31392 а саме: 1.8. Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення

Останнє редагування:

Meyer

Cheats Hunter
Адміністратор
15 Жов 2025
1,687
Вітаю, Шановний гравець!
Переношу скаргу в відповідний розділ.

Kaia Swarovski

Куратор
14 Гру 2024
146
Вітаю, шановний гравцю!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#28055 отримує покарання у вигляді:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 120 хвилин

#14760 отримує покарання у вигляді:
5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 60 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі