- 13 Кві 2025
- 42
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 35934
- Ваш нікнейм
- OlegVoron
- Ваш статичний ID
- 16631
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- oleh_voronovskyi_02109
- Суть скарги
- я стояв на 1 парковкі цей тіп начав дб и коли я виєхав він начав стрілять з руля я его витулив потом він мене найшов якось через 2 минути и вбий и зірвав тачку мою потом я починив начав їхать він начав мене дб потом я его витулив хотів тоже зірвать но мене віткину адмін 4121 на 180хв и мут він приїхав до диморгана начав висирать мені це як провокація він мене вдарив и дб я хочу шоб покарали даного кравця и на довго
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 18.05.2025
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:35931
- Ваш нікнейм:OlegVoron
- Ваш статичний (незмінний) ID:16631
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
- Суть скарги:я стояв на 1 парковкі цей тіп начав дб и коли я виєхав він начав стрілять з руля я его витулив потом він мене найшов якось через 2 минути и вбий и зірвав тачку мою потом я починив начав їхать він начав мене дб потом я его витулив хотів тоже зірвать но мене віткину адмін 4121 на 180хв и мут він приїхав до диморгана начав висирать мені це як провокація він мене вдарив и дб я хочу шоб покарали даного кравця и на довго
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/ASXYDpsV-7s
- Дата та таймкод порушення:3.04хв