- 7 Січ 2026
- 9
- Нікнейм гравця
- невідомо
- Статичний ID гравця
- 32933 , 38399
- Ваш нікнейм
- Soulles Monk
- Ваш статичний ID
- 31021
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- tropika0983
- Суть скарги
- Вітаю.
На невідомого представника державної структури, а також звернути увагу на можливий злив моїх особистих даних співробітницею лікарні.
Ситуація відбувалася в центральній лікарні у неробочий час. Одна з дівчат знаходилася біля місця видачі пігулок та передавала пігулку людям .Після цього співробітниця лікарні яка знаходиться у відпустці зробила їй зауваження на рахунок видачі пігулок .
Після цього я закінчив зміну та вийшов на вулицю, де продовжив слухати розмову невідомого. У цей момент він заявив, що зателефонує мені в Telegram. Згодом стало відомо, що цей чоловік є представником державної структури так як закував мене перед цим в наручники прямо в лікарні без вагомої причини , однак він не представився та не пояснив причину своїх дій.
Мій Telegram є особистою та конфіденційною інформацією, яка доступна лише у внутрішньому чаті працівників лікарні, де перебуває співробітниця Вікторія.
У зв’язку з цим у мене є підстави вважати, що Вікторія могла передати мої особисті контактні дані третій особі без мого дозволу для подальших погроз та тиску .
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 15.05.2026
.