- 17 Бер 2026
- 12
- Нікнейм гравця
- Kristina Yakuza
- Статичний ID гравця
- 20751
- Ваш нікнейм
- Eliot Hart
- Ваш статичний ID
- 35767
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Discord stas3822
- Суть скарги
- Ми патрулювали місто та заїхали на авторинок, щоб пошукати людей, які перебувають у федеральному розшуку. До нас під’їхали люди, які почали нас ображати. Ми не вступали з ними в конфлікт і намагалися бути тактовними.
Далі ці люди почали чинити дивні дії — залазити на авто. Я вирішив уникнути ситуації та поїхати звідти. Образи продовжились, і дівчина сіла в авто. На відкаті видно, що ці люди вчинили порушення правил, серед яких ДБ. Я вирішив від’їхати та висадити людину з авто на парковці або в іншому місці. Жодних незаконних дій ні я, ні мій напарник вчиняти не збиралися.
Те, що говорить мій напарник, — це не дія, а лише припущення, хоча, на мою думку, така поведінка є неприпустимою.
Далі нам висловили погрозу життю, і це стало причиною відкрити вогонь по цих людях, оскільки це була пряма загроза співробітникам. Нам вдалося нейтралізувати одного. Після цього дівчина вбила мого напарника пострілом у спину і мене згодом — застосувавши “Heavy Sniper”.
З цією дівчиною конфлікту не було, оскільки її ніхто не затримував — вона сама сіла в авто. Також пізніше стало відомо, що ця людина є працівником БЦСД, що можна розцінювати як співпрацю з краймом. Вбивати інших працівників державних структур. Це вже не мені судити, скарга залишається на розгляд адміністрації.
Інші особи висловили погрозу життю співробітникам ФІБ, перебуваючи у співвідношенні 2 проти 2. Це можна розцінювати як ПГ, оскільки 1 працівник ФІБ у повному обмундируванні прирівнюється до 2 нападників згідно з ПДО. Для реальної загрози життю необхідно щонайменше 4 особи.
Здається, всі факти виклав.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 06.05.2026 00.00 - образи, 0.40 - ДБ 1.32 - погроза життю співробітників ФІБ 2.22 - убила напарника, 2.28 - убила мене
.