- 4 Вер 2025
- 143
- Нікнейм адміністратора
- Viktoria
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- ataiaa
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я визнаю свою вину за багоюз, прошу зняти бан або хоча б скоротити термін бану. Коли я дізналась за баг, то вирішила просто з цікавості спробувати. Потім все що було видано багом я викинула, та не продавала. Інші гравці, які продавали або ж активно займались цим отримали по 30 днів бану. Я розумію, що багоюз карається, та визнаю свою вину, тому прошу зняття бану або пом'якшення терміну та обіцяю, що більше такого не повториться.
У мене в цілому дуже мало покарань, та я стараюсь не порушувати правила проекту. Сподіваюсь на розуміння.
- Посилання на докази
- https://imgbox.com/gallery/edit/DDu3QefRkE/5KG4T7tYyX3fg7mt
- Яке покарання оскаржуєте
- бан 30 днів
- Нікнейм адміністратора: Viktoria #13922
- Особистий нікнейм / статичне ід: Misa Moon #23862
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ataiaa (discord)
- Суть скарги: Я визнаю свою вину за багоюз, прошу зняти бан або хоча б скоротити термін бану. Коли я дізналась за баг, то вирішила просто з цікавості спробувати. Потім все що було видано багом я викинула, та не продавала. Інші гравці, які продавали або ж активно займались цим отримали по 30 днів бану. Я розумію, що багоюз карається, та визнаю свою вину, тому прошу зняття бану або пом'якшення терміну та обіцяю, що більше такого не повториться. У мене в цілому дуже мало покарань, та я стараюсь не порушувати правила проекту. Сподіваюсь на розуміння.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання: 05.05.2026 18:06