Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Заблокували в тг та мут на 12 годин в ДС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vlad Markelov

Шановний гравець
4 Сер 2025
173
1. Discord сервер(-и):UKRAINE GTA V та телеграм чат UG
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot , в в тг не знаю
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Marcus Merssi
TG: @VladMarkelov
4. Суть звернення: покарали за те що рекламував свою послугу зі створенням, налаштуванням та дороботкою діскорд серверу гравців нашого серверу. В моєму пості не було ніяких сторонніх посилань, реклами будь чого що може наражати безпеку серверу чи ще щось подібне що не є бажаним для проекту. Лише моя послуга яка оплачується не за реальні гроші, ні за донат, а лише за ігрову валюту в грі, про що я писав там і там. Не розумію данних покарань, ніякої загрози немає для проекту чи ще щось подібне. Просто бачу що перешкоджають заробітку та розвитку на проекті.
5. Докази (скріншоти/відео): постер який я викладав: https://ibb.co/cSvKYW4q
6. Дата видачі покарання 01.05.2026 10:00 +-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,358
Вітаю!
Блокування в Telegram буде знято, однак надалі просимо не розміщувати рекламу послуг, які не мають жодного відношення до нашого сервера. Очікуйте відповідь щодо Discord від сеньора модератора.

На розгляді.

Daniil Perets

Технічна підтримка
6 Гру 2024
360
Вітаю! Згідно правилу #3 Discord-серверу UKRAINE GTA V заборонено будь-яка реклама. Винятком є примітка, що дозволяє поширення контенту:

Дозволяється рекламувати TikTok, YouTube, Instagram, Twitch сторінки, на який публікується контент, пов'язаний з UKRAINE GTA V. Усі інші види реклами караються блокуванням.

Порушень модератора, який видав покарання немає. На цей раз покарання буде знято, проте прошу надалі не порушувати правило.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі