- 3 Бер 2026
- 36
- Нікнейм адміністратора
- Alex Blaine
- Ваш статичний ID
- 33740
- Звʼязок з Вами
- ds alex.merr
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вважаю рішення адміністратора Alex Blaine по даній ситуації некоректним по відношеню до мене.
У виданому рішенні мені було застосовано покарання за п. 5.4 (DM Car) за пошкодження транспортного засобу гравців після перестрілки.
Разом з тим, звертаю увагу, що мої дії відбувались у рамках тієї ж RP-ситуації, яка не була завершена на момент пошкодження транспортного засобу. Тобто ІС причину СУТТЄВУ я мав.
Зокрема:
- транспортний засіб використовувався гравцями під час вчинення порушення проти мене
- взаємодія відбувалась без розриву у часі
- пошкодження транспортного засобу було логічним продовженням тієї ж ситуації
Таким чином, у моїх діях була IC причина, і вони не є окремим актом безпричинного псування майна поза RP, а відносяться до тієї ж самої події.
У зв’язку з цим вважаю застосування п. 5.4 (DM Car) спірним у даному випадку.
Також звертаю увагу на строки розгляду скарги:
- Скарга подана: Понеділок 13:30
- Відповідь надана: Четвер 21:13
При цьому ситуація була чітко описана та супроводжувалась доказами і таймкодами, що не потребувало додаткового тривалого аналізу.
Вважаю, що:
- покарання за п. 5.4 (DM Car) було застосовано без повного врахування контексту RP-ситуації
- у моїх діях була IC причина
- строки розгляду скарги були порушені
У зв’язку з цим дана ситуація потребує повторного та об’єктивного перегляду. Дякую.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962318-%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B3-1279-30713-2-1-5-4-5-2-5-7.21504/#post-67219
- Яке покарання оскаржуєте
- 5.4 (DM Car)
Некоректне застосування п. 5.4 (DM Car) без урахування IC причини (дії в межах тієї ж RP-ситуації), а також порушення строків розгляду скарги (понад 24 години).