- 3 Бер 2026
- 36
- Нікнейм гравця
- невідомі
- Статичний ID гравця
- #1279 та #30713
- Ваш статичний ID
- 33740
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds alex.merr
- Суть скарги
- Гравці #1279 та #30713 порушили правила пограбування, двічі здійснили DM Car, повернулись після смерті (RK) та після цього здійснили DM.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 19.04.26, 22:42
Я рухався по трасі М2, за мною почали рухатися гравці #1279 та #30713 на білому автомобілі. На мосту один із них щось нерозбірливо сказав (навіть при переслуховуванні відео неможливо зрозуміти зміст), після чого вони відразу відкрили вогонь по моєму транспортному засобу.
При цьому:
Таким чином, було порушено логіку пограбування (п. 2.1, 2.7), а також здійснено перший DM Car (п. 5.4) — стрільба по транспортному засобу без IC причини.
Після цього я вийшов і вбив обох гравців (22:44).
Через 8 хвилин (22:52) ті самі гравці, розуміючи, що я везу балони приїхали на здачу. Знову без слів почали стріляти по автомобілю та ДМити мене. Цим вони порушують:
Жодної нової RP-ситуації або діалогу створено не було — це виглядає як свідома помста та ігнор правил.
Прошу розглянути кожне їх порушення:
відео 1
При цьому:
- не було чіткої RP-фрази “Зупиніться, це пограбування” (п. 2.1)
- не було зрозумілих вимог
Таким чином, було порушено логіку пограбування (п. 2.1, 2.7), а також здійснено перший DM Car (п. 5.4) — стрільба по транспортному засобу без IC причини.
Після цього я вийшов і вбив обох гравців (22:44).
Через 8 хвилин (22:52) ті самі гравці, розуміючи, що я везу балони приїхали на здачу. Знову без слів почали стріляти по автомобілю та ДМити мене. Цим вони порушують:
- п. 5.7 — RK (повернення після смерті)
- знову відкривають вогонь по моєму транспортному засобу → другий DM Car (п. 5.4)
- після чого вже без будь-якої RP-взаємодії вбивають мене → DM (п. 5.2)
Жодної нової RP-ситуації або діалогу створено не було — це виглядає як свідома помста та ігнор правил.
Прошу розглянути кожне їх порушення:
відео 1
- 2.1 — відсутність коректного початку пограбування (тамкод 0:12)
- 2.7 — відсутність RP логіки (таймкод 0:12)
- 5.4 — DM Car (перший раз) (0:22)
- 5.7 — RK (таймкод 0:33)
- 5.4 — DM Car (другий раз) (таймкод 0:39)
- 5.2 — DM (відео 2) (таймкод 1:02)