Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №2318 Невідома орг | #1279, #30713 | 2.1, 5.4, 5.2, 5.7

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Нікнейм гравця
невідомі
Статичний ID гравця
#1279 та #30713
Ваш статичний ID
33740
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds alex.merr
Суть скарги
Гравці #1279 та #30713 порушили правила пограбування, двічі здійснили DM Car, повернулись після смерті (RK) та після цього здійснили DM.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
19.04.26, 22:42
Я рухався по трасі М2, за мною почали рухатися гравці #1279 та #30713 на білому автомобілі. На мосту один із них щось нерозбірливо сказав (навіть при переслуховуванні відео неможливо зрозуміти зміст), після чого вони відразу відкрили вогонь по моєму транспортному засобу.

При цьому:
  • не було чіткої RP-фрази “Зупиніться, це пограбування” (п. 2.1)
  • не було зрозумілих вимог

Таким чином, було порушено логіку пограбування (п. 2.1, 2.7), а також здійснено перший DM Car (п. 5.4) — стрільба по транспортному засобу без IC причини.

Після цього я вийшов і вбив обох гравців (22:44).

Через 8 хвилин (22:52) ті самі гравці, розуміючи, що я везу балони приїхали на здачу. Знову без слів почали стріляти по автомобілю та ДМити мене. Цим вони порушують:
  • п. 5.7 — RK (повернення після смерті)
  • знову відкривають вогонь по моєму транспортному засобу → другий DM Car (п. 5.4)
  • після чого вже без будь-якої RP-взаємодії вбивають мене → DM (п. 5.2)

Жодної нової RP-ситуації або діалогу створено не було — це виглядає як свідома помста та ігнор правил.

Прошу розглянути кожне їх порушення:

відео 1
  • 2.1 — відсутність коректного початку пограбування (тамкод 0:12)
  • 2.7 — відсутність RP логіки (таймкод 0:12)
  • 5.4 — DM Car (перший раз) (0:22)
відео 2
  • 5.7 — RK (таймкод 0:33)
  • 5.4 — DM Car (другий раз) (таймкод 0:39)
  • 5.2 — DM (відео 2) (таймкод 1:02)

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
При повторному перегляді відео звернув увагу на ще одне порушення.

0:29 (1 відео) — гравець #30713 здійснює стрільбу з водійського місця, що чітко видно по спалаху від зброї з водійського місця під час керування транспортним засобом.

Дане порушення підпадає під:
п. 5.14 — стрільба з водійського місця

Прошу адміністрацію також зафіксувати це порушення в межах даної скарги.

Останнє редагування:

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
36
Вітаю шановний гравець. На розгляді.
Хочу внести уточнення до скарги.

Після повторного ознайомлення з правилами звернув увагу, що в обох випадках я знаходився в транспортному засобі під час відкриття вогню по мені.

Відповідно до п. 5.2:
“DM” — заборонено заподіювати шкоду/стріляти по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та діалогу.

Отже, обидва епізоди (відео 1 та відео 2), де по моєму автомобілю відкривали вогонь, слід кваліфікувати саме як DM (п. 5.2), а не DM Car.

Таким чином:
  • перший випадок — DM (відео 1)
  • другий випадок — DM (відео 2)

Прошу врахувати це уточнення при розгляді скарги.

Alex Blaine

Куратор
30 Лип 2025
431
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець
#30713 отримує покарання по причині:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин.

5.7. "RK" - Revenge Kill - Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або завдання шкоди здоров'ю гравцю у помсту за вашу загибель (КД 15 хвилин). | Demorgan 90 хвилин

Покарання: Demorgan 345 хвилин.
Гравець
#1279 отримує покарання по причині:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.

2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин.

5.7. "RK" - Revenge Kill - Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або завдання шкоди здоров'ю гравцю у помсту за вашу загибель (КД 15 хвилин). | Demorgan 90 хвилин

Покарання: Demorgan 315 хвилин.

Гравець
#33740 отримує покарання по причині:

Покарання: Demorgan 30 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі