- 13 Жов 2024
- 36
- Нікнейм адміністратора
- Kane Block
- Ваш статичний ID
- 33008
- Звʼязок з Вами
- дс yarmolenk0
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, шановна Головна адміністраціє!
Сьогодні виникла така ситуація.
Я спокійно виконував контракт Гровера, коли помітив, що в мій бік біжить працівник ФІБ. У відповідь я почав тікати. При цьому працівник ФІБ нічого мені не сказав, не подав жодного попередження, не наказав зупинитися чи виконати будь-які дії, тобто фактично просто біг у мою сторону. Я розумію, що це не є основною суттю звернення, але прошу також взяти цей момент до уваги.
Після цього я вийшов із гри. Коли зайшов повторно, бачив, що працівник ФІБ стояв в AFK і нічого не робив. Коли я вже склав насіння в багажник автомобіля, мене відправили в деморган за вихід із гри під час RP-ситуації.
Я повністю розумію, що сам факт виходу з гри є порушенням, і не заперечую цього. Однак хочу звернути увагу на супутні обставини: працівник ФІБ не здійснив жодної комунікації зі мною перед цим.
Після того, як мене вже відправили в деморган, я скинув скріншот знайомому, і він повідомив, що бачив, як працівник ФІБ разом з адміністратором сиділи у voice-чаті, де, ймовірно, відкат ситуації. Ми дійшли висновку, що саме це і стало підставою для покарання.
Після цього я уточнив у адміністрації, чи дозволено гравцям показувати адміністраторам відкат можливого порушення без оформлення офіційної скарги. У відповідь мені повідомили, що ні, так робити не можна, і в подібних випадках має подаватися скарга на форум.
Однак у даній ситуації адміністратор Kane ухвалив рішення видати покарання без подання скарги та без розгляду ситуації у встановленому порядку.
У зв’язку з цим прошу Вас, шановна Головна адміністраціє, переглянути відеофіксацію саме зі сторони адміністратора, який видав покарання, а не зі сторони працівника ФІБ, оскільки працівник ФІБ не є представником адміністрації, і, на мою думку, його матеріали не повинні бути підставою для прямого адміністративного покарання без відповідної процедури.
Дякую за розгляд мого звернення.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/VEkbeav
- Яке покарання оскаржуєте
- jail
11