Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Uwe Babay

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Нікнейм адміністратора
Uwe Babay
Ваш статичний ID
19967
Звʼязок з Вами
---
Детальний опис скарги/ситуації
я подавдві скарги одну дм та образи я чекав 4-5 днів на розгляд даний адміністратор відмовив окей я переподав потомвін знову відмовив за неправильно заповнену форму даний гравець накого я подаю скаргу за дм та образи мені невідомо в якій він організації перебуваєтому я написав статік та причину а даний адміністратор просто відмовляє скаргу бо мені невідомо в яій організації перебуває людина на яку я подав скаргу
друга скарга я подав за порушення правил пограбування спочатку таксамо відмовили я переподав скаргу вписав статік та причину суть скарги що одна особа перебуває вбанді а інша ні і яку фракцію мені писати невідомо все я описав причину і що гравць не перебуває в фракції даний адміністратор просто відмовив також я чекав 3-4 дні на розгляд скарги в крайм а ії просто беруть івідмовляють
я прошу перерозглянути мої обидві скарги
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/3093-29499-35765-%D0%9D%D0%BE%D0%BD%D1%80%D0%BF-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.20227/
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/24406-%D0%94%D0%9C-%D1%82%D0%B0-%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8.20226/
я подавдві скарги одну дм та образи я чекав 4-5 днів на розгляд даний адміністратор відмовив окей я переподав потомвін знову відмовив за неправильно заповнену форму даний гравець накого я подаю скаргу за дм та образи мені невідомо в якій він організації перебуваєтому я написав статік та причину а даний адміністратор просто відмовляє скаргу бо мені невідомо в яій організації перебуває людина на яку я подав скаргу
друга скарга я подав за порушення правил пограбування спочатку таксамо відмовили я переподав скаргу вписав статік та причину суть скарги що одна особа перебуває вбанді а інша ні і яку фракцію мені писати невідомо все я описав причину і що гравць не перебуває в фракції даний адміністратор просто відмовив також я чекав 3-4 дні на розгляд скарги в крайм а ії просто беруть івідмовляють
я прошу перерозглянути мої обидві скарги

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Скарги будуть перерозглянуті, вам буде нарахована компенсація.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі