Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено РП Біографія | Baton Cometa

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baton Cometa

Козак
25 Лют 2026
15

Ім'я:​

Батон

Прізвище:​

Комета

Дата народження та вік:​

18.01.1999 | 27 років

Стать:​

Чоловіча

Національність:​

Українець

Сімейний статус:​

Батон народився у родині, де дисципліна поєднувалась із внутрішньою стриманістю.

Батько — колишній співробітник силових структур, людина чітких правил і жорсткого самоконтролю. Він захоплювався автоспортом і особливо поважав британського чемпіона Формули-1 — Jenson Button.

Саме на його честь батько вирішив назвати сина — Баттон.
Ім’я мало символізувати швидкість мислення, холоднокровність та здатність перемагати без зайвих емоцій.

Проте під час оформлення документів сталася банальна помилка — у свідоцтві записали “Батон”. Через принциповість батька виправляти нічого не стали. Він сказав:
"Не ім’я робить людину сильною. Людина робить ім’я."

З того моменту Батон став не помилкою, а викликом.

Мати — медичний працівник, врівноважена і уважна. Вона навчила його бачити в людях більше, ніж зовнішню оболонку, і тримати внутрішній баланс.

Місце народження:​

Місто Чернігів — регіон із глибокою історією та повагою до традицій.

Освіта:​

Навчався у гімназії з підвищеними вимогами до дисципліни та результатів. Батько контролював фізичну підготовку і самоконтроль, мати — інтелектуальний розвиток.

У старших класах зацікавився анатомією та фізіологією. Поступово це переросло у вибір професії — фізична реабілітація та масажна терапія.

Для нього масаж — це не просто техніка, а контроль, точність і розуміння напруги. Те саме, що батько називав “холодною концентрацією”.

Зовнішність:​

Спортивна статура, сформована роками тренувань.
Темне коротке волосся, спокійний уважний погляд.
На передпліччі — татуювання у вигляді комети як символу руху без зупинки.

Дитинство:​

Ранкові пробіжки з батьком, строгий режим дня, мінімум зайвих емоцій.

Якщо він програвав — аналізував, а не скаржився.
Якщо помилявся — виправляв, а не шукав винних.

Однокласники спочатку жартували через ім’я. Але дуже швидко зрозуміли: Батон — це не привід для насмішки. Це ім’я, яке носить людина, здатна постояти за себе.

Саме тоді він навчився перетворювати слабкість на силу.

Юність:​

У підлітковому віці почав замислюватися про вплив і систему. Його цікавило не просто працювати, а розуміти, як працюють структури.

Бажання потрапити у вищі державні органи виникло не через амбіцію влади, а через прагнення контролювати процеси, а не бути їх частиною.

Ім’я, яке колись було помилкою, стало внутрішнім нагадуванням: ти або дозволяєш обставинам формувати тебе, або формуєш себе сам.

Доросле життя:​

Переїхав до штату Ukraine GTA 5, де почав новий етап.

Не поспішав одразу вступати до силових структур. Спостерігав, аналізував, вивчав баланс сил.

Саме тут зустрів людей, які мислили стратегічно — сім’ю Комета. Приєднавшись до них, він узяв нове прізвище як символ нового старту.

Комета — це рух.
Батон — це характер.

Сучасне життя:​

Поєднує професію масажиста з побудовою репутації у штаті.
Активно розширює коло впливових знайомств, готується до вступу у вищі структури.

Діє обережно, без зайвого шуму.

Висновок:​

Батон Комета — це людина системи та самоконтролю. Його характер сформувався під впливом суворого виховання, внутрішньої дисципліни та звички аналізувати кожен свій крок.
Він не діє імпульсивно і не шукає швидкої слави. Для нього важливі стабільність, репутація та довгостроковий результат.
Його сила — у витримці, холодному розрахунку та вмінні зберігати спокій там, де інші втрачають контроль.
Батон не прагне бути найгучнішим у кімнаті — він прагне бути тим, чию думку враховують.
Його шлях — це поступове зростання, формування впливу та побудова позиції, яка ґрунтується не на словах, а на діях.
Він не поспішає.
Він будує основу.

Мрії та цілі:​

• Зайняти позицію у впливовій державній структурі штату
• Зробити ім’я “Батон” символом сили, а не випадковості
• Розвинути сім’ю Комета як авторитетну організацію

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,584
Вітаю, Ваша біографія на розгляді.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,584
Шановний гравець,
Згідно пункту правил 1.1. Біографія має сягати обсягу не менше 4500 символів, а ваша біографія 3789 символів.
Згідно пункту правил 1.2. Біографія має бути якісно структурована, гарно оформлена та не мати велику кількість граматичних помилок. У вашій біографії втрачена чіткість, а також попрацюйте над оформленням.
Згідно пункту правил 1.5. Біографія повинна детально відображати характер персонажа та його поведінкові особливості. Розкрийте більше свого персонажа і покажіть, як формувався висновок про який ви написали, а також покажіть більше прикладів формування вашого персонажу.
Згідно пункту правил 1.14. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Прізвище| Біографія

Відмовлено.
Згідно з правилами ви можете подати наступну біографію через 24 години.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі