Шановний пане губернаторе!
— Я мешканець штату, звертаюсь до Вас з проханням ініціювати розгляд моєї професійної та громадської діяльності з метою оцінки мого внеску у розвиток нашого регіону та вирішення питання про представлення мене до відповідних державних нагород.
Протягом тривалого часу я послідовно та наполегливо працюю на благо нашого штату. Моя діяльність завжди була спрямована на захист інтересів суспільства, зміцнення стабільності та забезпечення ефективного функціонування довірених мені ділянок роботи. Усі поставлені переді мною завдання виконувалися з максимальною відповідальністю, професіоналізмом та орієнтацією на довгостроковий позитивний результат.
Вважаю за необхідне зазначити, що результати моєї праці мають системний характер і сприяли суттєвому покращенню показників у відповідній сфері. Мої зусилля були і залишаються спрямованими на підтримку курсу розвитку, який Ви впроваджуєте, та на підвищення авторитету виконавчої влади в очах громадян.
З огляду на вищезазначене, а також беручи до уваги мій багаторічний досвід, бездоганну репутацію та відданість справі, прошу Вас:
- Розглянути мій послужний список та досягнення.
- Визначити ступінь моїх заслуг перед штатом.
- Розглянути можливість нагородження мене державними відзнаками, що відповідає рівню мого внеску.
Електронна пошта заявника: ((.your_darling.))
З повагою,
Taras Rudoi
Дата: 15/12/2025
Пiдпис: