Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Петровський

В Бахмуте бахал, Кадырова трахал.
2 Лют 2025
79
Нікнейм адміністратора
Edward
Ваш статичний ID
Edward
Звʼязок з Вами
k1e8w
Детальний опис скарги/ситуації
Пане ЗГА, я проводив затримання, під час затримання було встановлено, що особа являється держ.службовцем, по вашому процесуальному кодексу який ви виклали я повинен викликати адвоката, керівництво і прокурора, що я і зробив, далі проходить реалізація прав, під час якої переглядається відеофіксація та встановлюється винуватість особи. Ми проводили процесуалку по Вашому кодексу, згідно правила за яке мені дали покарання у вигляді деморгану я повинен був посадити його до ІТТ. Але я цього не зробив через зрив процесуальної дії з боку керівництва ЛСПД.
Чи як я повинен був зробити щоб не отримати деморган? Тобто виходить що я проводжу процесуалку по вашому кодексу, а ви мені даєте за це покарання?
Арешт і затримання це 2 різні речі. Затримання це надягнення кайданів та проведення процесуальних дій. З 1-3 стадії. А арешт це саме поміщення затриманого до ІТТ, згідно Вашого кодексу - Стадія 4.

Процедура арешту

• Проведення вторинного обшуку:
    • Вилучення всіх заборонених предметів, а також речей, які можуть становити потенційну небезпеку для перебування в тюрмі.
  • Оновлення розшукових даних:
    • У разі необхідності вносяться корективи до рівня розшуку.
  • Озвучення інкримінованих злочинів:
    • Перелік статей або злочинів, які інкримінуються затриманому, озвучується перед арештом.
Я до цієї стадії навіть не дійшов, бо ми зупинились на 3 стадії, а саме реалізації прав. Виходить, що я не провів особі арешт. Я просто не розумію за що я отримав ДМГ? За те що робив те що у вас у процесуалці написано? За те що затримав держ службовця? Так я його затримав як гражданського, на власному т/з і не по формі.

Покарання за яке мені дали деморган було б доречно якщо б я перейшов до проведення 4 стадії та помістив би його до ІТТ.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9E%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F.17902/#post-56404[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%96705-1-42-%D0%9F%D0%94%D0%9E-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%BB%D1%96%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0-lspd.17876/#post-56275
!

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Шановний гравцю,

Звертаю Вашу увагу на ключовий момент, який Ви не врахували.

Відповідно до Стадії 3 Процесуального кодексу — “Реалізація прав і додаткове розслідування”, у разі затримання державного службовця будь-які подальші процесуальні дії, зокрема перегляд відеофіксації, аналіз доказів та встановлення вини, здійснюються виключно за участі прокурора та керівника.
Процесуальний кодекс чітко визначає, що:
прокурор та керівник повинні ознайомитися з усіма матеріалами справи;
саме вони приймають рішення про продовження процесу;
рішення про звільнення затриманого приймає виключно прокурор, і таке рішення має бути обґрунтованим.
Таким чином, без присутності прокурора Ви не мали процесуального права переходити до перегляду відеофіксації та самостійного встановлення винуватості особи. Незалежно від того, на якій стадії Ви зупинилися та чи було здійснено арешт, сам факт проведення процесуальних дій, що входять до компетенції прокурора, є порушенням встановленої процедури.
Також після повторного аналізу ситуації та наведених аргументів встановлено, що покарання було видано Вам з порушенням з боку адміністрації.
Пункт 3.14 ПДО регламентує виключно арешт або поміщення державного службовця до КПЗ без відповідного рішення старшого складу, керівництва Government або прокурора.
У даному випадку жодного арешту або поміщення до КПЗ здійснено не було.
Факт затримання та проведення процесуальних дій до 3 Стадії включно сам по собі не є порушенням пункту 3.14, оскільки:
затриманий не був поміщений до КПЗ;
арешт (Стадія 4) не проводився;
рішення про арешт або звільнення не приймалося без участі прокурора.
Таким чином, формальний склад порушення пункту 3.14 відсутній, а отже підстав для застосування покарання у вигляді Demorgan в адміністратора не було.
Враховуючи викладене, адміністрація визнає, що у даному випадку було допущено помилку при винесенні покарання, і воно підлягає скасуванню.
Дякуємо за аргументовану позицію та коректне відстоювання своєї точки зору.
З адміністратором буде проведено бесіду, а Ваc буде випущено з деморгана,та надано компенсацію.

Гарної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі