Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
9 Гру 2024
20
Нікнейм адміністратора: Max Chesnyi
Особистий нікнейм / статичне ID: Bodya Duhov 2180

Шановний Головний Адміністратор!

Звертаюся до вас із проханням уважно розглянути мою скаргу на дії Заступника Головного Адміністратора (далі – ЗГА) Max Chesnyi, а також Головного Куратора (далі – ГК) Piero Azazellо. Ситуація, яка склалася, є серйозним прецедентом, що демонструє відсутність дотримання правил та компетентності з боку зазначених осіб, а також ігнорування ними своїх прямих обов’язків.

Суть проблеми:

1. Некоректна публікація законів:
    ГК Piero Azazellо порушив правила публікації законодавчих актів у розділі "Законодавча база". Конкретно йдеться про те, що опубліковані ним "закони" не відповідають установленим правилам, не мають офіційного статусу та були позначені як "тимчасові". Однак, у рамках чинної системи законодавства проекту не існує терміну "тимчасовий закон", а отже, ці акти не можуть вважатися чинними. Відповідна документація не була затверджена належним чином, як того вимагають правила.
  2. Ігнорування звернень:
    При зверненні до ГК Piero Azazellо я зіткнувся з відсутністю зворотного зв’язку. Моє повідомлення було прочитано ним о 12:25, але відповіді я не отримав навіть через годину очікування, до 13:35. Замість того щоб пояснити ситуацію або надати конкретні аргументи, які могли б обґрунтувати його дії, він просто проігнорував моє звернення. Для підтвердження моїх слів додаю скриншот із позначенням часу прочитання повідомлення:
    [
    посилання].
  3. Покривання порушень:
    ЗГА Max Chesnyi, маючи всі необхідні докази порушень з боку Piero Azazellо, не вжив жодних заходів для усунення ситуації. У розмові з іншим Головним Куратором Kerzik Irevlectiov було прямо вказано, що порушення з боку Piero Azazellо не матимуть жодних наслідків. Це свідчить про явне покривання порушень, що створює небезпечний прецедент і підриває довіру до адміністрації проекту.[
    посилання][посилання]
  4. Відсутність юридичної сили:
    Закони, опубліковані ГК Piero Azazellо, не мають юридичної сили, оскільки:

• Не були підписані губернатором, як того вимагають правила.
    • Відсутнє офіційне підтвердження чи оголошення про їх тимчасовий статус.
Згідно з правилами, усі закони мають бути затверджені відповідними органами влади, а їх зміст – чітко визначеним. У даному випадку опубліковані "тимчасові закони" створюють хаос у правовій системі проекту та вводять в оману гравців.

Мої вимоги:

1. Провести перевірку дій ЗГА Max Chesnyi щодо покривання порушень з боку ГК Piero Azazellо. У разі підтвердження факту порушення накласти на нього дисциплінарне покарання.
  2. Притягнути до відповідальності ГК Piero Azazellо за:
    • Некомпетентність та незнання правил публікації законів.
    • Ігнорування звернень гравців, що є порушенням його обов’язків.
    • Публікацію незаконних актів, які суперечать чинному законодавству проекту.
  3. Скасувати опубліковані "тимчасові закони" як такі, що не мають юридичної сили та порушують правила проекту.
  4. Забезпечити дотримання правил публікації законів надалі, щоб уникнути подібних ситуацій.
Я переконаний, що адміністрація проекту має бути прикладом дотримання правил, а не порушувати їх. У разі якщо адміністрація допускає порушення, це створює несправедливі умови для гравців, які зобов’язані дотримуватися встановлених правил. Прошу вас прийняти відповідні заходи для відновлення справедливості та усунення недоліків у роботі адміністрації.

Заздалегідь дякую за ваше розуміння та уважний розгляд скарги.

З повагою,

Bodya Duhov 2180

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в тексті йдуть посилання з доказами на кожні слова
Дата походження: 21.12.2024

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
На розгляді.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Шановний гравець , розглянувши детально вашу скаргу можу повідомити вам :

Що до тимчасових законів, ЗГА надав відповідь вірно в межах оцінювання ситуації на сервері та відсутності Губернатора та парламенту. У ситуації, коли губернатор відсутній, і неможливо офіційно затвердити або відхилити закони, адміністрація проекту має право вживати тимчасових заходів для забезпечення стабільності.

Головний Куратор зазначив тимчасовий характер опублікованих законів, що забезпечують стабільність , поки губернатор не зможе їх офіційно затвердити або відхилити на момент його відсутності. У цьому контексті його дії вірні.
Що до блату зі сторони ЗГА.
Як поняття на нашому проекті " Блат " категорично не підтримується та контролюється мною та ЗГА , який не може допустити цього.
Звертаємо вашу увагу на те, що неконструктивна критика або звинувачення без достатніх підстав можуть розцінюватися як спроба дискредитації Адміністрації.

ЗГА надаві відповідь вірно схиляючись на відсутність посадових осіб які мають вплив на закони в ІС моментах.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі