Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mafa

Козак
28 Гру 2024
7
Нікнейм гравця
не знаю
Статичний ID гравця
939
Ваш статичний ID
8307
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Discord-666arhengel666
Суть скарги
  1. Я біг до лікаря, щоб він дав мені таблетку. Я підбіг, і в цей момент ззаду підбігла людина в білому одязі з статіком #939 й кинула мені пропозицію "пограбування". Я подумав, що це медик кинув мені таблетку, і прийняв її. Після цього людина швидко втекла. Вона була в білому одязі, тому я припускаю, що вона з "Київської мафії, це звичайний скам, видно що людна зробила це навмисно, і втікла, 40к не великі гроші але на моєму місці міг бути гравець який тільки почав грати, і тут його так скамлять:(
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
00:06-людина підбігла до мене. 00:10-кинула пропозицію і я випадково прийняв
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не знаю нік
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:#939
  3. Ваш нікнейм:Mafa Darken
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:#8307
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):Discord-666arhengel666
  6. Суть скарги: Я біг до лікаря, щоб він дав мені таблетку. Я підбіг, і в цей момент ззаду підбігла людина в білому одязі з статіком #939 й кинула мені пропозицію "пограбування". Я подумав, що це медик кинув мені таблетку, і прийняв її. Після цього людина швидко втекла. Вона була в білому одязі, тому я припускаю, що вона з "Київської мафії, це звичайний скам, видно що людна зробила це навмисно, і втікла, 40к не великі гроші але на моєму місці міг бути гравець який тільки почав грати, і тут його так скамлять:(
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/MxWcPOORmnA
  8. Дата та таймкод порушення:00:06-людина підбігла до мене. 00:10-кинула пропозицію і я випадково прийняв

Стас мілфов

Новий гравець
25 Гру 2025
5
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: не знаю нік
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:#939
  3. Ваш нікнейм:Mafa Darken
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:#8307
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):Discord-666arhengel666
  6. Суть скарги: Я біг до лікаря, щоб він дав мені таблетку. Я підбіг, і в цей момент ззаду підбігла людина в білому одязі з статіком #939 й кинула мені пропозицію "пограбування". Я подумав, що це медик кинув мені таблетку, і прийняв її. Після цього людина швидко втекла. Вона була в білому одязі, тому я припускаю, що вона з "Київської мафії, це звичайний скам, видно що людна зробила це навмисно, і втікла, 40к не великі гроші але на моєму місці міг бути гравець який тільки почав грати, і тут його так скамлять:(
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://youtu.be/MxWcPOORmnA
  8. Дата та таймкод порушення:00:06-людина підбігла до мене. 00:10-кинула пропозицію і я випадково прийняв
Захахаахаххв

Misa Moon

Шановний гравець
4 Вер 2025
143
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #939 отримує покарання по причині:

1.7. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3-7 днів.
Покарання - Ban 3 дні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі