Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Buffalo I Угрози, некомпетентність. Скарга для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Skini Kraken

Шановний гравець
9 Гру 2024
61
Нікнейм адміністратора
Buffalo
Ваш статичний ID
1923
Звʼязок з Вами
Діскорд: skinikraken
Детальний опис скарги/ситуації
Неоднократне порушення правил проекту, а також не знання РП складової в адмінстратора Drake Cross.
Розгляньте слова Куратора Buffalo

Скарга 1​
Buffalo : Гравець втаранив вашу машину не навмисно,а просто не встиг зреагувати,та на відеодоказі видно,що він старався зупитини автомобіль.
На початку відео чути як гравець Кічітся перед своїми кентіками що він затулив багато копів, повернути руль в ліво щоб не задавити працівників BCSD це адм не бере до уваги?
Buffalo : Також ви могли його заарештувати та провести процесуальні дії, для подальшого Рп-процесу,але ви вибрали інше , та просто вчинили DM, а гравець навіть не намагався втекти. на його місці я б видав покарання більше.
Даний адмістратор даже не дивися скаргу, і не дивився відкати. Де видно даже на скарзі, що гравцю надана перша допомога, наділи наручники і проводились процесуальні дії для подальшого РП-процесу. Покарання більше ? ІС причина була на те щоб відкрити вогонь на уражання? БУЛА , то яким чином ДМ ? На всіх проектах РП це не рахуєтся ДМ, бо є ІС причина.
Buffalo : Порушення від адміністратора - Вісутні.

Скарга 2​
Buffalo : Згідний з вердиктом адміністратора.
Адміністрація не знають що таке /do , /me команди і як їх використовати мають гравці.
Приклад:
/do Чи ведуться відео, аудео, звуко, фото запис громадянина ID 1 по переду ?
Гравець зобов'язаний відповісти:
/do Так /do Ні
Якщо гравець уникає відповіді, то це є уход від РП.
Це базове розуміння РП складової в GTA 5. Но Адміністрація Куратора Buffalo, Drake Cross мов перший раз про таке чують. Як люди займають посади якщо Базового розуміння РП відсутне 🤷‍♂️.
Buffalo : Є відчуття того,що ви займаєтесь злиттям адмін складу,тому що це не перша ваша скарга на даного адміністратора, і всі вони були відмовлені, тому наступного разу,якщо буде подана скарга від вас на адміністратора Drake Cross , та її відмовлят, ви отримате покарання у вигляді бану.
Мене питання з яких пір простий гравець проекту UG5, не має право писати скарги? Якщо гравець бачить порушення зі сторони Drake Cross то чому він не має право писати скаргу на нього? Я не бачу порушення зі сторони Куратора BCSD Adolf Navarro чому я маю кидати на нього скаргу?
Buffalo : тому наступного разу,якщо буде подана скарга від вас на адміністратора Drake Cross , та її відмовлят, ви отримате покарання у вигляді бану.
Погрози зі сторони адмістрації це нормально?
Тобто якщо буду я погрожувати адмістрації я отримаю БАН і перманент, Адмістратор погрожує гравцеві то це все ОК?

Замість того щоб почати нормально себе поводити Drake Cross видає далі просто так покарання, і не бачить порушень зі сторони своїх співробітників LSPD.

Питання до Noxx, проекту UG5 насправді цікаво щемити РП гравців замість того щоб їх спонукати поліпшувати РП складу на проекті?
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/drake-cross-i-%D0%9D%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C.14884/[/URL]_[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/drake-cross-i-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B7%D1%8F%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%82%D0%B0%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.14841/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Оскарження вердикту.
.

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
Ти не просив Жетон ти попросив Житон шоколадний можна його так назвати ти втручаєшся сам в РП дії без підстав для цього і затрманий робив Тел Дзвінок і тут ти підбіг зі своїми (ЖИТОНАМИ) Коли затриманий сказав ти хто в ціх процусуальних діях (РП) Ти втік просто якщо ти такий правий то чому покинув ІТТ зону? а не настоював на своєму і ходити казати ЛСПД некомпетентні це каже людина яка 3 фракції проскакала і чомусь ЛСПД не звільняють за носіння зброї у відритому вигляді і т.д і що тепер мені бігати і казати Ви некомпетентні але Скіні слилає все на (БЛАТ) зі сторони Куратора (Drake Cross) бо тільки ти замічаєш (БЛАТ) якого не має чомусь інші Фракції не говорять таке тільки ТИ! Дякую Гарного Вечора усім ✌️

Skini Kraken

Шановний гравець
9 Гру 2024
61
Ти не просив Жетон ти попросив Житон шоколадний можна його так назвати ти втручаєшся сам в РП дії без підстав для цього і затрманий робив Тел Дзвінок і тут ти підбіг зі своїми (ЖИТОНАМИ) Коли затриманий сказав ти хто в ціх процусуальних діях (РП) Ти втік просто якщо ти такий правий то чому покинув ІТТ зону? а не настоював на своєму і ходити казати ЛСПД некомпетентні це каже людина яка 3 фракції проскакала і чомусь ЛСПД не звільняють за носіння зброї у відритому вигляді і т.д і що тепер мені бігати і казати Ви некомпетентні але Скіні слилає все на (БЛАТ) зі сторони Куратора (Drake Cross) бо тільки ти замічаєш (БЛАТ) якого не має чомусь інші Фракції не говорять таке тільки ТИ! Дякую Гарного Вечора усім ✌️
Говорить людина яка була в Адвокатурі і не знала ні Процесуалки ні чого.
Говорить людина яка їздила байтила BCSD.
Говорить людина яка тулила працівників FIB на відбитті ВЧ.
Говорить людина яка просила вибачення перед Skini що він був не прав.
Говорить людина яка була затримана за проникнення на ВЧ.
Говорить людина яка перешкоджала роботі BCSD на Юрисдикції LSPD і забороняла їм знаходитись там, що свідчить що ви не знаєте закон Юрисдикції.
Говорить людина яка провокувала працівників BCSD в чаті /d

Одним словом працівник LSPD

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Аналогічно. Головний адміністратор розгляне скаргу у найближчий вільний час.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Щодо першої скарги. Гравець спілкувався по телефону під час того, як ви зайшли в ІТТ, на що він, відповідно, має право. Якщо ж у скарзі ви зазначаєте, що адміністратор не мав брати до уваги те, що ви не є субʼєктом процесуальних дій, а розцінюєте ситуацію виключно як NonRP, то в такому випадку ви так само мали б отримати покарання разом з тим гравцем, оскільки ваші дії також є NonRP. Порушень з боку адміністратора у цій скарзі я не вбачаю.

Щодо другої скарги. Ви, як працівник BCSD, у цій ситуації вчинили некоректно. На відеодоказі чітко видно, що гравець, через якого у вас мала бути IC-причина для порушення правила DM, уже лежав на землі в нокауті після того, як ви врізались в інший автомобіль. Водночас даний гравець на своєму транспортному засобі фізично не встиг загальмувати, після чого на відео видно, як він здав назад, щоб не заважати вам. Таким чином, порушень з боку адміністратора і в цій скарзі не вбачається.

Аналізуючи скарги у ваш бік, складається враження, що замість підвищення рівня RP на сервері ви зосереджуєтеся на пошуку порушень у гравців та адміністрації, при цьому самі нерідко дієте некоректно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі