Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Victoria Alvarez

Новий гравець
25 Лис 2025
1
Нікнейм гравця
Khariton Baskov
Статичний ID гравця
20916
Ваш нікнейм
Victoria Alvarez
Ваш статичний ID
15440
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Tapochek444
Суть скарги
передача інформації ООС шляхом, немає відео фіксації порушення в поліцейського який мене затримав, думаю не реалізував права на адвоката тому що немає відео доказів, не придставився хто він.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
(25.11.2025) (1:12 не придставився + наручники без причини так як він не бачив проникнення на закриту територію.) (3:53-6:23 підозрюю що виклюку адвоката навіть не було так як адвокати в той час були присутні в мережі.)
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:Khariton Baskov
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:20916
  3. Ваш нікнейм:Victoria Alvarez
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:15440
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):Tapochek444
  6. Суть скарги: передача інформації ООС шляхом, немає відео фіксації порушення в поліцейського який мене затримав, думаю не реалізував права на адвоката тому що немає відео доказів, не придставився хто він.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тик
  8. Дата та таймкод порушення: (25.11.2025) (1:12 не придставився + наручники без причини так як він не бачив проникнення на закриту територію.) (3:53-6:23 підозрюю що виклюку адвоката навіть не було так як адвокати в той час були присутні в мережі.)

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.
Гравець #20916 надав докази того що адвокат був викликаний, також надав докази що Він Вас бачив на закритій території.

Порушень з боку працівника ЛСПД не було.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі