- 13 Гру 2024
- 106
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 18310
- Ваш нікнейм
- Dzhekki Ampelson
- Ваш статичний ID
- 2217
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- vamp1rerr
- Суть скарги
- Людина мене кафнула просто нажавши Z X навіть нічого не відіграла,потім посадила мене в авто та ми кудись поїхали по путі як їхали вона мене обізвала цитую "**************************** ти ****************************ьцяна ***********************************",потім ми поїхали на гору людина почала нрдшити,потім коли ми їхали на гору він назвав мене "гамном" потім ми виїхали на гору та людина мене викинула з авто ну я почав тікати коли я тікав людина просто дістала тайзер та стрільнула в мене і взяла під ручку знову ж таки не відігравши просто натиснула X потім привязала мене біля кустика та уїхала
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 0:08 нрп каф та саджання в авто 0:27 обізвав 1:54 почала нрдшити 3:26 вдарила тайзером 3:31 підбіжала та взяла під ручку 4:01 привязала до кустів
Людина мене кафнула просто нажавши Z X навіть нічого не відіграла,потім посадила мене в авто та ми кудись поїхали по путі як їхали вона мене обізвала цитую "**************************** ти ****************************ьцяна ***********************************",потім ми поїхали на гору людина почала нрдшити,потім коли ми їхали на гору він назвав мене "гамном" потім ми виїхали на гору та людина мене викинула з авто ну я почав тікати коли я тікав людина просто дістала тайзер та стрільнула в мене і взяла під ручку знову ж таки не відігравши просто натиснула X потім привязала мене біля кустика та уїхала