- 8 Січ 2025
- 43
- Нікнейм адміністратора: не вказано
- Особистий нікнейм / статичне ід: Volodymyr Vernadsky / #2768
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: vernadsky2
- Суть скарги: Я писав: При вході в кабінет пише "ваш аккаунт заблоковано до 23.04.2042 00:51. Причина: продаж ігрового майна. Я нічого не продавав. Підскажіть за що мене забанили? Можливо це помилка? - Ця тема: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/За-що-бан-продовження.13873/. Azazello відповів: Вітаю. Докази надані головному адміністратору. Гравцям докази не надаємо.
Чекаю на інформацію і пояснення безпідставних дій окремих осіб серед уповноважених в цьому питанні. В свою чергу для мене це питання принципове, - я готовий витратити час на те щоб подати скарги до усіх компетентних осіб.
Крім цього, якщо безпідставне блокування не буде повторно розглянуте, я маю повне право виставити цю ситуацію на громадську платформу скрізь де вважатиму за потрібне - від коментарів під офіційними відео і трансляцій блогерів і закінчуючи різними ігровими сайтами і форумами, за для проінформованості гравців щодо свавілля адміністраторів серверу.
Я також розумію і іншу сторону цієї ситуації - що має місце і помилка - можливо інший гравець має схоже айді чи нікнейм, саме тому, я поки не виношу це питання на люди і спілкуюсь з Вами, і якщо надалі ми зможемо детально прояснити ситуацію, то я не зацікавлений в тому, щоб це комусь розповідати. Моя позиція досить проста: я спокійно весь час грав на сервері не заважаючи нікому і хочу продовжити грати надалі спокійно. Зараз Вам треба лише прийняти рішення - йти на діалог і нормально як дорослі люди обговорити ситуацію, чи піти іншим шляхом і отримати негативні відгуки і скарги до вищестоячого керівництва і власників проекту в цілому. За результат таких дій я не можу дати повну гарантію але те що виникнуть питання принаймні хоч у одної компанії - в цьому я можу запевнити. Тому я поки ще прошу обдумати мої слова і оцінити ситуацію - я зі всією відповідальністю заявляю про те що не порушував жодних регламентів серверу і прошу переглянути покарання.
5.Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
6. Дата видачі покарання: 18.11.2025 приблизно в 7:00 вже не зміг зайти.