Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mob Kato

Козак
12 Гру 2024
23
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:1103 , 13922
  3. Ваш нікнейм:Mob Nord
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:1808
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):destroyerevillkolya
  6. Суть скарги:їду по дорозі , бачу знайомий нік трохи призупинився, ні слова не сказав можна побачити на відео що я не узаю мікро , ці дві особи, починають просто по мені стріляти , це вже відбувається не вперше я не форумний герой але як цих розумників начити я вже не знаю , постійно порушення правил , хто що хоче той і робить , потім знайомий підняв нас , їду по дорозі бачу знову їх, кажу що ви витворяєте, ті знову без ніяких слів там типу покиньте місце процесуальних дій чи щось типу того просто дмлять, а потім кафають кажу за шо той пичинає мичати , потім через те що я на аренці стрілявся там даються зірочки, чел мене садить по максимуму , не зрозуміло за що , по суті люди використовують функціонал у свою сторону , повторююсь що хочуть то і роблять.Чому на аренці дають зірочки?це ж не нормально , через це я маю просто афкашити ні за що.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/numPUGk6ihY ,
  8. Дата та таймкод порушення:17.072025 0.8 секунда

Jora Raze

Dep Lead KYIV
12 Гру 2024
10
Во-первых,за 30 секунд ДО тебя мы файтились с синими ,ты проезжаешь и после чего возвращаешься,получается байтишь нас,вот тебе и итог!
Во-вторых,что за чушь ты пишешь про какой-то каф когда на откате его нет

Mob Kato

Козак
12 Гру 2024
23
Во-первых,за 30 секунд ДО тебя мы файтились с синими ,ты проезжаешь и после чего возвращаешься,получается байтишь нас,вот тебе и итог!
Тобі точно , не забов'язаний щось доказувати.

Останнє редагування:

Mob Kato

Козак
12 Гру 2024
23
Прикольно казки придумуєш так тримати , стоять на трасі файт ппц , а байт який був просто зупинився чел проспись, вам навіть в мікро ніхто нічого не сказав

Sun Run

Мл.Адміністратор
17 Січ 2025
194
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #1103

5.2.
“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин

Гравець #13922

5.2.
“DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 60 хвилин

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі