Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено № 9264 | 35714 стрельба с руля + дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadim Pipunowich

Отаман
3 Січ 2025
150
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
Ваш нікнейм
Vadim Pipunowich
Ваш статичний ID
8584
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
сидел в машине после чего один начал выпихивать с зз второй убил сидя в машине
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
25.08.2026
-

Lili Dar

Мл.Адміністратор
28 Гру 2025
134
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #35714 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.

Покарання: Demorgan - 120 хвилин.
Приємної гри.​

Lili Dar

Мл.Адміністратор
28 Гру 2025
134
Вітаю, шановний гравцю.
Скарга на перерозгляді. Надайте повний відеозапис (відкат) цієї ситуації протягом 24 годин.

Vadim Pipunowich

Отаман
3 Січ 2025
150
Вітаю, шановний гравцю.
Скарга на перерозгляді. Надайте повний відеозапис (відкат) цієї ситуації протягом 24 годин.
полный откат чего? что я в машине сижу или как? если есть претензии от типа который решил оспорить жалобу пусть закидывает со своего лица жалобу на меня ( ну или же пусть друга просит который меня толкал) , если я где то обрезал видос и я реально что то нарушил баньте но я сидел в машине и я даже обвел вам где я был в момент когда меня начали выталкивать по следам от шин это видно ( так же видно через стекло таймкод 0:20 что я сидел в форме и я работал на стройке в тот момент ) так что если я что то нарушил пусть заливает жалобу тип который хочет оспорить, так как я начал запись именно с момента первого выстрела по мне
1787955132048.png

Vadim Pipunowich

Отаман
3 Січ 2025
150
Вітаю, шановний гравцю.
Если суть оспаривания моей жалобы в том что я в чате писал то суть такая

Я сидел в машине, ко мне подошел тип. По голосу и по его манере речи было понятно, что тип либо пьяный, либо в неадеквате. Начал на меня бычить, говорить: «малолетний пеTUCH, выйди на улицу, траву потрогай», еще что-то про имущество в реал лайф было сказано, потому что я ему не отвечал в ГС, а писал в чате, так как смотрел на тот момент фильм на втором мониторе. Говорил: «вылазь из машины, я тебя разъебу» и еще много разных оскорблений.
Я не подал виду, продолжил смотреть фильм. После чего меня начали пихать с ЗЗ. Я все так же продолжил сидеть в машине и просто наблюдать за этим. Потом, в моменте, когда меня уже именно на дорогу вытолкнули, по мне прилетел первый выстрел, после чего я врубил запись экрана. А дальше все на видео есть.

Harman_Kardon

Новий гравець
15 Сер 2026
2
Если суть оспаривания моей жалобы в том что я в чате писал то суть такая

Я сидел в машине, ко мне подошел тип. По голосу и по его манере речи было понятно, что тип либо пьяный, либо в неадеквате. Начал на меня бычить, говорить: «малолетний пеTUCH, выйди на улицу, траву потрогай», еще что-то про имущество в реал лайф было сказано, потому что я ему не отвечал в ГС, а писал в чате, так как смотрел на тот момент фильм на втором мониторе. Говорил: «вылазь из машины, я тебя разъебу» и еще много разных оскорблений.
Я не подал виду, продолжил смотреть фильм. После чего меня начали пихать с ЗЗ. Я все так же продолжил сидеть в машине и просто наблюдать за этим. Потом, в моменте, когда меня уже именно на дорогу вытолкнули, по мне прилетел первый выстрел, после чего я врубил запись экрана. А дальше все на видео есть.
Чому ти перебував у чужому авто та провокував його власника?

Ти міг просто віддати автомобіль, як тебе просили, і жодних проблем не виникло б. Навіть на відео чітко видно, що ти сидиш в автомобілі іншого гравця, не хочеш його покидати, а коли власник автомобіля намагався сісти у своє авто, ти просто виганяв його.

Чому про це ти вирішив промовчати у своїй скарзі? Чому показав лише момент, де тебе вбивають, але не показав, через що саме виникла ця ситуація?

Останнє редагування:

Lili Dar

Мл.Адміністратор
28 Гру 2025
134
Вітаю шановний гравцю!

Відсутність повного відкату ситуації.

Відмовлено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі