Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 1108 | 34064 | Згадка рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
81
Нікнейм гравця
noname
Статичний ID гравця
34064
Ваш нікнейм
Alex Merr
Ваш статичний ID
33740
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds alex.merr
Суть скарги
Згадка рідних.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
18.08.26
Парубок вирішив парувати виразом:"Залізаний ****************************ін". Мені особливо дуже образливо таке чути в інтнернет-грі.

vvm_nvv

OBLOM
27 Січ 2026
31
Только там совсем не то говорилось😅, выдумывай дальше

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
81
И откат действует 72ч, дата отката 18.08)
ти правила, що в грі, що тут придумуєш на ходу так, як тобі було би вигідно та хотілося.

Вважаю, що згадування рідних така річ, яка терміну дії не має, тим паче пройшлоо всього 8 днів, а не 7. А про навушники теж образливо було, я довго кошти на ці збирав..(

vvm_nvv

OBLOM
27 Січ 2026
31
Какие правила? Там нет никакой «згадки рідних», там совсем другие слова сказаны, перекрутил как тебе удобно, потому что видите ли на тебя пожаловались🤣,

vvm_nvv

OBLOM
27 Січ 2026
31
Какого ранимого из себя строишь, а сам на своем же откате обзываешь «чертом» и так далее, забавный ты конечно🤣🤣🤣

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
81
Какого ранимого из себя строишь, а сам на своем же откате обзываешь «чертом» и так далее, забавный ты конечно🤣🤣🤣
Я обізвав чортом працівника ФІБ, який стоїть в рогах перед мною. Дати тобі ІС-тряпочоку, щоб ти поплакав в неї.
Я тобі ще тоді пропонував: вибачайся і на тому все. Проте ти ж бронебійний.
Згадувати мам менше будеш надалі.

vvm_nvv

OBLOM
27 Січ 2026
31
Еще раз повторяю для особо одаренных, там сказанная совсем другая фраза, и не стоит перекручивать как тебе удобно, и есть откат как ты просто так подошел и начала оскорбительно высказываться в мою сторону и сторону людей без какой либо на то причины

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
81
Еще раз повторяю для особо одаренных, там сказанная совсем другая фраза, и не стоит перекручивать как тебе удобно, и есть откат как ты просто так подошел и начала оскорбительно высказываться в мою сторону и сторону людей без какой либо на то причины
Да-да, просто так подошел и начал xD
Досить тобі позоритись, видумувати і намагатись ввести адміністрацію в оману. Ти опозорився вже абсолютно у кожній темі, де відкрив свій *********************.

На відео чітко чути, що саме ти сказав і по реакції твоїх колег також зрозуміло. Та і замовчав ти швидко, зрозумівши, що ляпнув.

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
470
Вітаю, шановний гравцю!
Не підлягають розгляду фрапси або скріншоти, зроблені більше ніж 7 днів тому.
Також хочу зазначити, що на наданому відкаті через сторонні звуки неможливо чітко почути, що саме говорить гравець. У зв’язку з цим підтвердити факт порушення за наданими доказами не є можливим.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі