Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

feezind_

Козак
2 Тра 2026
2
Нікнейм гравця
10262
Статичний ID гравця
10262
Ваш статичний ID
29940
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
feezind_
Суть скарги
предлагал пойти на арену на другом проекте
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
на опре
предлагал пойти на арену на другом проекте

Skezz Yami

Шкез
16 Гру 2024
481
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Надайте повний відкат ситуації з звуком вашого мікрофону до цієї скарги протягом 24 годин.

На розгляді.

feezind_

Козак
2 Тра 2026
2
какая ситуация могла быть ? он мне проиграл на арене, и зовет на другую арену, я спрашиваю всм типа, он упоминает другой проект и даже сервер называет, в самом конце говорит что там *попизже*
и как вы его куратор можете вообще рассматривать жб по своим типам ? понятно и ***********************************у что блат будет

Skezz Yami

Шкез
16 Гру 2024
481
какая ситуация могла быть ? он мне проиграл на арене, и зовет на другую арену, я спрашиваю всм типа, он упоминает другой проект и даже сервер называет, в самом конце говорит что там *попизже*
и как вы его куратор можете вообще рассматривать жб по своим типам ? понятно и ***********************************у что блат будет
Ви могли йому також щось наговорити, і я не являюсь куратором фракції в якій перебуває дана людина.

Skezz Yami

Шкез
16 Гру 2024
481
У вас на відкаті має бути чутний звук вашого мікрофону також.

troeshkaii

Козак
19 Жов 2025
59
Ви могли йому також щось наговорити, і я не являюсь куратором фракції в якій перебуває дана людина.
ну так если у него есть притензии какие то пусть заливает, если я что то нарушил то ему не дает права тоже нарушать

Skezz Yami

Шкез
16 Гру 2024
481
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець 10262 отримує покарання по причині:

4.10. Забороняється реклама сторонніх ресурсів, проєктів або будь-якої інформації, що не має прямого стосунку до UKRAINE GTA / UKRAINE GTA 5. | HardBan 1-30 днів / Permban.

Покарання - Permban.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі