Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Інкоси, БУ ринок та сім'я

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
1. Інкоси:

ВІд самого існування роботи інкасатор існує баг з тим що коли приїжджаєш до банкомату на загрузку банкнот, то інколи буває таке що не відкривається віконце.

Також зробіть так, щоб коли в гравця виліт, краш чи ще щось зв'язано з виходом з гри був час на те щоб зайти назад і продовжити маршрут, так як є завдання в БП з виконанням рейсу на інкасаторі і з цими вильотами це завдання стає в рази складнішим через те що якщо виконують двоє і після крашу одного з них закінчується рейс і треба все по новій робити.

2. БУ ринок:

Ринок вже застарів та має велику нестабільність з приводу оптимізації, саме логічне що можна зробити, так це перенести БУ ринок на маркет плейс, також додати можливість тест драйву машини яка стоїть на продаж в маркет плейс.

3. Сім'я

Зробити видачу грошей не через ползунок, а через ввод суми самому.

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Почнем з того: 1:на меркеті викладають речі
2: там виставляють оголошення такі як продаж будинку/продаж авто/продаж бізнесу та інших речей і як воно убиває РП ?
Ось ти сам відповів на свою думку про те якщо убрати БУ ринок, то РП не помре, виходимо за рамки просто

Jack_Lingard

Козак
10 Кві 2025
26
Ось ти сам відповів на свою думку про те якщо убрати БУ ринок, то РП не помре, виходимо за рамки просто
Просто бариги не зможуть намахувати новачків із за цього кіпішують не звертай увагу а ідею підтримую з маркетплейсом серверу краще стане відразу

Misha_ Baryga

Козак
24 Лип 2025
27
Просто бариги не зможуть намахувати новачків із за цього кіпішують не звертай увагу а ідею підтримую з маркетплейсом серверу краще стане відразу
Яке намахувати новачків в чому це заключається ?

Misha_ Baryga

Козак
24 Лип 2025
27
Тут немає такого що б могло потребувати огляду в грі, якщо хочеться подивитися машину, як вона їде, як вона виглядає, то кнопка тест драйв для чого буде?
Де Рп як поговорити з гравцем на рахунок догляду бензину де рп повторююся но то якась шляпа буде

Misha_ Baryga

Козак
24 Лип 2025
27
Просто ти обиженка якась яку намахали на копійки і ходить обіжене

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Яке намахувати новачків в чому це заключається ?
Заходе тіп на сервак вперше, йде заробляє гроші, потім ще йому там в долг дали, приходе на БУ ринок, попадає на перекупив який виставив тачку оверпрайс і таким чином намахують людей які не знають реальної ціни. Потім йому ще самому шукати такого ж самого лоха

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Скинь відкат як ти тіпу втираєш як доглядати за бензином в грі, я хочу поугарать, ніколи такого не бачив

Misha_ Baryga

Козак
24 Лип 2025
27
Заходе тіп на сервак вперше, йде заробляє гроші, потім ще йому там в долг дали, приходе на БУ ринок, попадає на перекупив який виставив тачку оверпрайс і таким чином намахують людей які не знають реальної ціни. Потім йому ще самому шукати такого ж самого лоха
А в чом різниця шо на меркеті його обмінуть шо на бу ??

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
А в чом різниця шо на меркеті його обмінуть шо на бу ??
Допустим таке, хтось не стоїть на тому БУ за певними причинами які я вже перечисляв і він виставив машину на маркетплейс, а барига який рішив на лоха виставити оверпрайс на пару лямів, так зрозуміліше?

Угорі