Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Бан-Деморган-Мут, і не адекватний адмін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kotik_Dragon

Козак
2 Лис 2025
45
Нікнейм адміністратора
Keri buffi
Ваш статичний ID
19692
Звʼязок з Вами
kotik_o
Детальний опис скарги/ситуації
Під час ВЗХ відкидають в деморган мене і кента за те що на криші на яку ніби то попали вертольотом, пишу я в тікет щоб зайшли і ми би показали що ми залізли туди а не залетіли, адміністрація пишіть на форум і тд кажу йде Взх крадуть хамери а ви відкидаєте за свою некомпетентність, після чого адміністрація пише спілкуйтесь поважніше, кажу не відкидайте і все буде гуд, дають мут кажу ви мене провокуєте ви ще даєте мут, кажуть на форум кажу чому іза вашої не компетентності страждають прості гравці, кажу пишіть скаргу на звільнення і йдіть грайте, після чого я получаю бан на 3 дні за неадекватне спілкування з адміністрацією як тут може бути адекватне спілкування якщо відкидають за просто так? Відкат як залізти на дах скину нажаль відкат переписки не вів запросіть у адміністації і попрошу компенсацію і покарання даного адміна) Да і ще коли адміністрація адекватна Noxx, Bufflo, Adolf, Novarro, Marik ward які йдуть на зустріч щоб хотілось грати а не псують настрій і бажання грати
Посилання на докази
https://youtu.be/fn73LQcarSY?si=erggVVkT1Qe1UILu
Яке покарання оскаржуєте
Бан-деморган-мут
-

Deep Hikka

ⓘ Не порушуйте
17 Жов 2025
96
Заборонено:
- Забороняється обговорювати відповіді адміністратора.
- Забороняється Неповажне ставлення до Адміністратора у скарзі.:oops:

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю, шановний гравцю.

Головний Адміністратор надасть відповідь, в вільний час.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.​

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю!
Хочу сказати так:
Адміністратора знято за неодноразове порушення правил Адміністрації, прошу вибачення за незручності з боку даного Адміністратора.
Прошу відпишіть мені в тг @kakueproblemu7
Бажаю гарної гри​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі