Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №715 Скарга на необґрунтовану стрілянину FIB

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

GASAN

Новий гравець
31 Січ 2026
4
Нікнейм гравця
Невідомо
Статичний ID гравця
ID 97 — #14448,ID 573 — #20048, ID 372 — #21570
Ваш нікнейм
Elinor
Ваш статичний ID
ID: 119,#34355
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
sasha2007_21124 dis
Суть скарги
Ми їздили, здійснювали пограбування, дотримуючись правил сервера. Приблизно через 10 хвилин в нас врізалася чорна BMW FIB, яка не була маркована як службова. Ми зупинилися, щоб зафіксувати ситуацію і перевірити, чи це випадковість. Потім вони проїхали повз, відкрили вогонь з вікна, , а потім зупинилися, вийшли з машини і просто розстріляли нас. Ми померли, і, на жаль, процесуальних дій жодних не було. На жаль, звук гри не записався, але звук мого мікрофона, тобто те, що я говорю, записався
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
14 лютого 2026 року, 00:54
FIB
Співробітники FIB порушили правила 3.3, застосувавши вогонь без правових підстав, 1.2, завдавши шкоди гравцям та атмосфері, а також 1.42, зловживши службовим функціоналом. Ми зупинилися самостійно, а вони, не представившись і не використавши мікрофон, відкрили вогонь по нам без жодних попередніх дій

Ми дотримувалися правил, коли нас врізалася машина FIB, не маркована як службова. Ми зупинилися для фіксації, але вони почали стріляти, не провівши жодних дій. Доказ відео додається

Останнє редагування:

Volodimir Mill

Козак
2 Лют 2026
4
FIB
Ми дотримувалися правил, коли нас врізалася машина FIB, не маркована як службова. Ми зупинилися для фіксації, але вони почали стріляти, не провівши жодних дій. Доказ відео додається
Так повний відкат покажи чому в свою сторону відкат ріжеш чи ти думаєш FIB просто так катаються і тулять людей?

GASAN

Новий гравець
31 Січ 2026
4
Так повний відкат покажи чому в свою сторону відкат ріжеш чи ти думаєш FIB просто так катаються і тулять людей?
Ми діяли в межах правил, і те, що ми зупинилися для фіксації. FIB, не маркована машина, почала стріляти без попередження та без процесуальних дій

Volodimir Mill

Козак
2 Лют 2026
4
Ми діяли в межах правил, і те, що ми зупинилися для фіксації. FIB, не маркована машина, почала стріляти без попередження та без процесуальних дій
так а чому не відкатили коли ми вас не чіпали а ви відкрили вогонь по одній із наших машин і знерухомили її

GASAN

Новий гравець
31 Січ 2026
4
так а чому не відкатили коли ми вас не чіпали а ви відкрили вогонь по одній із наших машин і знерухомили її
Минуло 20 секунд після цього, і цього достатньо. Раніше я не записував. Якщо логічно подумати, у них мали бути сигнальні маячки, але їх не було. Також він надав відео, проте не говорив «зупиніться». Подивись відео уважно

Volodimir Mill

Козак
2 Лют 2026
4
Минуло 20 секунд після цього, і цього достатньо. Раніше я не записував. Якщо логічно подумати, у них мали бути сигнальні маячки, але їх не було. Також він надав відео, проте не говорив «зупиніться». Подивись відео уважно
Коли є загроза життю співробітникам держ структур можемо відкривати вогонь без попередження у нашому випадку це було у відповідь

Svatoslav

Козак
25 Лис 2025
10
ось мій повний відкат як ми їхали

Повний відкат не пропускає ютуб
Ось мій діскорд:swaat0300_24384 напишіть мені покажу повний відкат

Останнє редагування:

Skezz Maccalister

FIB <З
Лідер
16 Гру 2024
348
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Не бачу від вас повний відкат ситуації.
Не достатньо доказів.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі