Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Некомпетентність адміністрітора Julia Moore

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

checher

Козак
30 Гру 2025
19
Нікнейм адміністратора
Julia Moore
Ваш статичний ID
31108
Звʼязок з Вами
ds (usasecurity)
Детальний опис скарги/ситуації
Відійшов поїсти, приходжу, а там деморган 360 хвилин. Пишу в репорт, а вона лівнула (написав інший адмін), я цього не розумію, спеціально це чи ні..
Чому я повинен сидіти коли в мене світло є, фактично цілий ігровий день, це взагалі треш..
Добре що в мене відкат є, а якби не було, то що мені або комусь у кого не має, сидіти за те що я/хтось не скоював? Ви перевіряєте адмінів на знання ваших же правил?
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/watch?v=ser4w7uzIpY[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
5.10. Втеча від RP | Demorgan 360-540 | WARN / HardBan 3-10 днів.
Примітка: вихід з гри, втеча у воду/в інтер’єр/в Green Zone, ігнорування відігравань (в /do тощо.) зі згадкою гравця через динамічний ID.
Виняток: згода обох сторін.
.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Надашліть повний відкат з ситуацією ДО того моменту, що на початку цього відкату

checher

Козак
30 Гру 2025
19
і взагалі, то я зобов'язаний робити? є адмін яка видала покарання, хай показує порушення, чому я повинен чекати незрозімуло на що???

checher

Козак
30 Гру 2025
19
поки ви думали над афк скаргою 3 дні, я принципово не відсижував 6 годин безпідставного покарання та грав на іншому проєкті, і тепер це немає значення, адже мені сподобалося на іншому, і тепер я не зайду на цей проєкт поки тут не стане краще, допобачення

26 Вер 2025
50
поки ви думали над афк скаргою 3 дні, я принципово не відсижував 6 годин безпідставного покарання та грав на іншому проєкті, і тепер це немає значення, адже мені сподобалося на іншому, і тепер я не зайду на цей проєкт поки тут не стане краще, допобачення
Да ладно тобі, друже, не переймайся ти, це все дрібні непорозуміння, Пан Азазело все вирішить. Ти не один такий, я тебе запевняю. Але якщо рішення буде на твоєму боці, то завдяки таким жертвам як ми, Пан Азазело виявить і вирішить питання, які стосуються з професіоналізмом адміністраторів.
Мене взагалі звинувачували у вбивстві з Хевіка 8-х осіб, дали деморган на 180 хв., скаргу мою схвалили, проте вже 18 дній компенсації немає. "посилання на скаргу". Але буває, таких адміністраторів карають.
Професіональних адміністраторів дуже мало, і звісно вони не встигають усе вчано робити, так як розглядання цих скарг, це лише малий відсоток їх плідної роботи.

Я тобі бажаю перш за все, щоб це була сама сильна проблема у твоєму житті.
Повертайся на проект та давай тулитись далі, все буде гаразд

Змінено о 11:40 год. : щойно компенсацію виплатили, все гаразд, дякую.
🔥❤️‍🔥

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Переглянув відкат від адміністратора.
Те, що Ви відійшли від комп'ютера, не залишивши персонажа у логічних Role Play обставинах - так, щоб персонаж не приймав участь у ігрових сценаріях, призвело до ситуації, що Ви стали учасником ситуації і Ваш персонаж ніяк нанеї не реагував, що заборонено правилами серверу. Тому порушень з боку адміністратора немає, вона діяла згідно регламенту.
В свою чергу, Ви можете звернутись у репорт до адміністраторів, посилаючись на мою відповідь, та Ваше покарання у вигляді джейлу буде анульовано. Не порушуйте у майбутньому і врахуйте ці обставини.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі