Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrr

Козак
8 Вер 2025
34
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
27817
Ваш нікнейм
Andriy Lebiga
Ваш статичний ID
1470
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
Вимагаю розглянути мою скаргу на гравця, який допустив грубе та умисне порушення правил сервера.
Гравець без будь-якої причини підійшов до мене в Зеленій зоні та почав неадекватну, провокативну комунікацію. Я не відповідав агресією та, щоб уникнути конфлікту, залишив Зелену зону і направився до свого автомобіля. Незважаючи на це, гравець цілеспрямовано переслідував мене і без жодної RP-причини навмисно вбив.
Дані дії є прямим і грубим порушенням правил сервера (DM, провокація, NonRP поведінка) Це не випадкова ситуація, а усвідомлена токсична поведінка, спрямована на зрив ігрового процесу інших гравців.
Вважаю, що подібні гравці не повинні отримувати м’які покарання, оскільки вони свідомо ігнорують правила та дискредитують сервер. Прошу адміністрацію застосувати максимально суворе покарання, аж до перманентного бану, з метою недопущення повторення подібних ситуацій у майбутньому.
Розраховую на об’єктивний та принциповий розгляд даної скарги.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
27.12.25. 18:45
-

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю, шановний гравець.
Надайте будь ласка повний відкат ситуації протягом 24 годин.​

Andrr

Козак
8 Вер 2025
34
Вітаю, шановний гравець.
Надайте будь ласка повний відкат ситуації протягом 24 годин.​
Нажаль це все що є, я включив відео як тільки побачив, що гравець націлив і почав стріляти.
Ось таке ще відео є, це вже після діалогу з ним, думав ще буде щось казати, але він побіг, а другу частину ви бачили, я виключив і побіг до машини, і він одразу мене убив як тільки я вийшов із ЗЗ

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю, шановний гравець.
Зандто мало доказів для розгляду скарги.
Немає повної картини ситуації.
Скарга закрита.
Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі