Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто повторне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

A. Trigger

Коли робили селфі,а мімо пройшлись красіві пацики
7 Вер 2025
82
Нікнейм адміністратора
adolf navarro
Ваш статичний ID
24101
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
покарарння за дб мені видали на самому початку, а саме це 180 хвилин дмг
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/616-%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%8E%D0%B7.15495/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
бан

Kotik_Dragon

Козак
2 Лис 2025
45
Покажи фулл відкат де ти дм, мішав працювати таранив 5хв, байтив. Якщо не знав за то що мішаєш також є покарання, я як буду дома я закину весь відкат і напишу все що ти порушив тайм коди і ти не тільки на 3 дні

A. Trigger

7 Вер 2025
82
Покажи фулл відкат де ти дм, мішав працювати таранив 5хв, байтив. Якщо не знав за то що мішаєш також є покарання, я як буду дома я закину весь відкат і напишу все що ти порушив тайм коди і ти не тільки на 3 дні
только мне именно за дб дали х2 наказание друг, да и ты а зз стоял какой дм то

A. Trigger

7 Вер 2025
82
да и админ это видел, поэтому и выдал 180, а не 60

Kotik_Dragon

Козак
2 Лис 2025
45
За це дається не деморган а варн або бан по скільки ти 5 хвил мішав це вже не дБ піде а перешкода почитай правила, а потім заливай💋

A. Trigger

7 Вер 2025
82
За це дається не деморган а варн або бан по скільки ти 5 хвил мішав це вже не дБ піде а перешкода почитай правила, а потім залива
в мене откат на 3 хвилини, це з моменту як я їхав з емс на парковку, взяв машину, їхав до банку, потім побачив тебе, так про які 5 хвилин ти говориш, хлопче?

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. За одне порушення може бути видане одне покарання.. Блокування анульовано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі