був аморал від людини з фракції балас. Гравець з статичним айді #14459 особисто мені говоре можеш стати на коліна та взяти в *********************. Після чого я одягнув стяжки в людей. Розумію, що не мав цього робити, але гравець спровокував мене. Вони отримали мінімальне покарання та жодного покарання за оск. Мені дали 7 днів бану, та 90хв деморгану. Рахую це не чесно з сторони адмністратора.
Так само хочу додати до перерозгляду данної скарги наступний момомент, а саме цей момент можна розлядати як нон рп викрадення, або за такими пунктами правил серверу:
5.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються. | Demorgan 15-30 хвилин / WARN / Ban 1-10 днів.
5.7. "RK" - Revenge Kill - Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або завдання шкоди здоров'ю гравцю у помсту за вашу загибель (КД 15 хвилин). | Demorgan 90 хвилин
5.14. Забороняється вести вогонь з транспортного засобу, перебуваючи на водійському місці. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 3-5 днів.
5.19. Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 30-60 хвилин / Ban 3-30 днів / HardBan 7-15 днів.
5.26. Заборонено відповідати порушенням на порушення. | Demorgan 30-90 хвилин.
правили банд:
3.4. Учасникам банд заборонено вбивати гравців без IC причин на території Ghetto.
| Demorgan - 30-60 хвилин.
ось відео на якому є данні порушення -
https://youtu.be/Ix752wLK9k0
тому прошу надати мені амністію так як гравці самостійно мене спровукували на ці дії.
5.19. Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 30-60 хвилин / Ban 3-30 днів / HardBan 7-15 днів.