Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Захист від софтерів на замовленнях далекобійника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mads_Mikkelsen

Новий гравець
17 Гру 2025
3
Вітаю, поважні гравці та адміністрація!

Дуже хочу подякувати розробникам за нову систему дальнобою, це дуже цікава та винагорожуюча робота. Але, нажаль, вона не ідеальна.

Перш за все, отримувати повноцінне задоволення від дальнобою заважають софтери/боти, котрі сидять в планшеті в додатку замовлень і просто миттєво забирають самі "жирні" замовлення, не залишаючи майже ніяких шансів чесним гравцям отримати більш прибуткове замовленя, залишаючи лише "крохи".

Як тільки-но з'являється якесь прибуткове замовлення - не проходе навіть секунди, як його вже забирають. Так швидко взяти замовлення фізично неможливо своїми руками. Чесні гравці, котрі працюють на дальнобої, сподіваюсь розуміють про що я і підтримають мою пропозицію.

Що з цим робити?
Я придумав лише два варіанти.

Це або якась хоча б простенька і коротенька каптча на сторінці прийняття замовлення, або система, яка буде детектити софтера, яку на мою думку, не так вже й складно зробити.

В випадку додавання каптчі - це значно ускладнить софтерам написання скриптів, котрі автоматом забирають замовлення, адже програмно зчитувати цифри/літери з картинки достатньо складно, хоч і не неможливо.

В випадку ж системи виявлення софтерів - логіка достатньо проста. Сервер має перевіряти як швидко гравець "хапає" замовлення. Якщо між появленням нового замовлення і його взяттям гравцем пройшло менше 1-2 секунд, то це 99% софтер, бо як я вже сказав, взяти замовлення менш ніж за секунду людині фізично неможливо. І для більшої точності, щоб не було похибки, сервер має дивитись, як часто гравець бере замовленя менш ніж за 1-2 секунді. Якщо він зробив це десь 3 рази підряд, або ж, наприклад, він взяв 10 замовлень, 7 з яких були взяті неприродньо швидко, то гравцю видається автоматичний бан, або ж будь-яка друга міра покарання, аби лиш такому гравцю будь-як був обмеженний доступ до замовлень.

Якщо у адміністрації/розробників є більш кращі ідеї, то я тільки за. Тільки зробіть будь ласка щось з цим. Софтери дуже псують задоволення від ігрового процесу та ваших механік, над якими ви так кропотливо працювали. Дякую за увагу. ❤️

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

hunt3r

Новий гравець
15 Гру 2025
4
Капчу обійти можна, а 1-2 сек забагато, буде детектити всіх, сам особисто встигав точно за пів секунди, просто є місця нового заказу, на які можна навести мишку так, щоб вона стояла і на заказі і на кнопці взяти, але це ж не софт, просто реакція. Я думаю під любе ускладнення можна софт написати, мені особисто помагає працювати після рестарту до 10, і 2-5 вночі, тоді легко береш класні замовлення, в інший час просто людей багато, це може бути навіть звичайна затримка, що в когось зʼявилось наприклад в 0.000, він зреагував за 0.300, іншому в 0.200 показало, і для нього це було 100мс до того як воно пропало. Тут більше грає роль швидкості інтернету, пінгу, і тому, як швидко працює пк з ui самого cef де цей планшет і додаток перевізників працює.

Mads_Mikkelsen

Новий гравець
17 Гру 2025
3
Капчу обійти можна
Можна, але не так вже й легко, якусь міру захисту це дасть, хоч і не 100%.

мені особисто помагає працювати після рестарту до 10, і 2-5 вночі, тоді легко береш класні замовлення
До чого ці полуміри, якщо можно зробити нормально щоб можна було брати нормальні замовлення будь коли?
Не всі можуть грати в такий час. В когось робота, в когось нема світла, в когось і те і інше.

Я згоден що мої 2 варіанта це не ідеальні рішення, але треба зробити хоч щось, тому що софтери є, і це далеко не завжди реакція, пінг або ще щось. Я прокатав вчора 7 годин на дальнобію і після 10:00 я тупо не взяв ні одного нормального замовлення, я тільки те й робив, що дивився як з'являється жирний заказ, не проходе і секунди, як його вже забрав софтер. Може іноді і можливо що так випаде карта, зійдуться планети, або ще щось, що якомусь гравцю пощастить забрати замовлення менш ніж за секунду, але це шанс один на 1000, але аж ніяк не декілька годин поспіль. В 99% випадках це софтери.

Ще як варік фіксанути цю проблему, це зробити так, щоб замовлення були персонально для гравця, а не глобальні. І звісно для баланса зробити якийсь шанс, щоб іноді падали не дуже жирні замовлення, а іноді жирні. Десь 50 на 50 приблизно.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
На далекобійниках немає гравці які використовують автоклікер чи якійсь інші види. На сервері 600 гравців і з них 250 беруть замовлення, ви просто не встигаєте як інші гравці беруть замовлення. Але якщо ми побачимо що більшість гравців хочуть якусь капчу то ми її реалізуємо, на даному етапі багатьом гравцям вона буде недоречна.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі