Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Adam McQueen

Козак
9 Вер 2025
37
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
24482, 29051, 19499
Ваш статичний ID
3938
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Adam McQueen
Суть скарги
МГ та РК
Доказ порушення з боку іншого гравця
https://youtu.be/_qJXRQ4t1Xc
Дата та таймкод порушення
Тайм-коди: 1 відео - 10 секунда попередження покинути територію, 1:30 статік гравця якого вбили, 3 відео 0:37 - статік гравця який мене вбиває, чим порушує правило РК
Приїхали на ящики. Зайняли пару позиції, приїхав один гравець, на першому відео мій знайомий дає попередження покинути територію, порушник відійшов трохи в сторону та просто чекав, можливо на своїх знайомих, можливо хотів сам вийти так як одягнув бронежилет, за що його і вбили. На третьому відкаті порушення РК від цього ж гравця, та МГ від всіх інших. До цього всього можна додати масове порушеня та - бали лідеру, так як їх було більше 4х.

Joris Skandal

Шановний гравець
5 Вер 2025
37
Якщо вашого тіммейта вбили на airdrop а ви потім приїхали на дроп, це також МГ на вашу думку? ))

Joris Skandal

Шановний гравець
5 Вер 2025
37
Не буду виконувати роботу адміністрації, але реально цікава ваша думка ))

Adam McQueen

Козак
9 Вер 2025
37
Якщо вашого тіммейта вбили на airdrop а ви потім приїхали на дроп, це також МГ на вашу думку? ))
По логіці воно так і повинно бути, просто тут є пару моментів в правилах які категорично треба міняти. Про сам аірдроп то там повинно бути прописано в правилах, що MG не заборонено о і все. На рахунок цієї скарги все просто, якщо вони приїхали не по MG то нехай порушник який РКшнувся просто надасть відкат де він відіграв буть що, хоча б смс в /DO, тоді і питань по MG не буде. Чи можливо ви та ваші участники фракції знову будете писати мені в діскорд щоб я видалив скаргу за певну суму? Не потрібно задавати мені цих питань, не закопуйте себе дефаючи порушників, ви лідер і основна ваша задачца відповідати за ваш склад, координувати участників та дотримуватится правил. Думаю відповідь вичерпана, не будемо надалі тут розводити флуд.

Joris Skandal

Шановний гравець
5 Вер 2025
37
Ящики, дроп, безодня - це місця загально інтересу на які люди можуть приїхати по власному бажанню. Це івенти про які повідомляють усім в загальний чат.
МГ можна було б приписати якщо б гравці знали де ви і скільки вас на тих ящиках є.

Перш ніж предʼявляти мені за спробу видалити скаргу за гроші - покажіть де і коли я це робив ))

І додам, що між флудом і діалогом є різниця :)

(P.S. 24482 - я, тому «дефаючи порушників» я розбираюсь з вашою точкою зору на, в тому числі, мої дії)

Praice

Шановний гравець
1 Кві 2025
225
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто

Гравець #29051
отримує покарання по причині:
5.7. "RK" - Revenge Kill - Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або завдання шкоди здоров'ю гравцю у помсту за вашу загибель (КД 15 хвилин). | Demorgan 90 хвилин
Покарання - Demorgan 90 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі