Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Обжалование.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

cAss

Козак
18 Жов 2025
78
  1. Нікнейм адміністратора: Gromova
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 27374
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dis: .cquel.
  4. Суть скарги: Написал типу что он с детдома, без всякого намёка на то что у него нету родителей детдом/интернат - для плохих детей которых там оставили для воспитания, никакой цели оскорбить чьих то родных не было, прошу понять мою сторону, просто сказал что человек с интерната.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/noxx-azazello-упом-рідних-в-телефоні.13514/
  6. Дата видачі покарання: 10.11.2025

cAss

Козак
18 Жов 2025
78
  • Само слово «детдомовец, детдом» — не упоминание родных.
  • Но если используется в унизительном смысле, может считаться оскорблением личности.

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Ти б краще думав) бо попадешся реально на того хто там нажаль опинився і що ти йому тоді скажеш? Ну вибач?

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Уяви як би образилась людина яка звідти, думаю не з приємних відчуттів в нього буде після твоїх слів

cAss

Козак
18 Жов 2025
78
Ти б краще думав) бо попадешся реально на того хто там нажаль опинився і що ти йому тоді скажеш? Ну вибач?
и? сам факт того что там не было никакого ни намёка ни завуального упоминания родителей остается фактом)

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
и? сам факт того что там не было никакого ни намёка ни завуального упоминания родителей остается фактом)
Ось тобі і відповідь на твою скаргу, тобі пофігу кому ти це пишеш і це раз
А друге думай що ти пишеш

cAss

Козак
18 Жов 2025
78
Ти якраз таки порушив і доказуєш свій пофігізм кому ти це пишеш.
укажи мне пункт правил который запрещает мне говоритьчто ты с интерната? если ты не знаешь что кто такие дети которые в интернате то можешь сходить посмотреть и не ныть мне тут. а пофигизм мой к этой ситуации потому что я в целом прав во всей этой ситуации, у вас видимо тут решают просто связи а не сами правила) тип сидит в войсе с тремя админами с такой же фамкой как у него, типичный блат

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
укажи мне пункт правил который запрещает мне говоритьчто ты с интерната? если ты не знаешь что кто такие дети которые в интернате то можешь сходить посмотреть и не ныть мне тут. а пофигизм мой к этой ситуации потому что я в целом прав во всей этой ситуации, у вас видимо тут решают просто связи а не сами правила) тип сидит в войсе с тремя админами с такой же фамкой как у него, типичный блат
Ти вже опрідились чи інтернат Чи детдом. Правилами заборонено будь як касатися теми з батьками. І при чому ж тут те що ми спілкуємось до блату? Чи якщо хтось адмін і з ним хтось говоре то це одразу блат?) І в чому ж мене наприклад заблатили?)

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
ВІтаю. Відповідь була тричі надана у особистих повідомленнях мною та головним куратором. У амністії відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі