Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
1. Нікнейм адміністратора:AZAZELLO
  1. Особистий нікнейм / статичне ід: 17275
  2. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 43554_89509
  3. Суть скарги:

Заступник ГА видав пом'якшення покарання людині, яка неодноразово казала, що правила не для нього і він буде робити що вважає за потрібне. В самому ОСКАРЖЕННІ людина пише "вона сама винна, бо провокувала мене" - тобто не визнає провину. Сама назви його теми - оскарження, а не прохання за зменшення покарання, тобто людина не вважає покарання справедливим.

Я розумію, що дуже хотілось піти на зустріч гравцю бо оновлення всі діла, але такі дії адміністрації і приводять до того, що гравці не зважають на правила і будь-який бан не лякає, бо "амністію видають вже через 3 дні". А тут скількі днів пройшло, я навіть не знаю. В результаті людина не змінює своєї поведінки і продовжує порушувати правила, розвиваючи ООС конфлікт, який мені не цікавий.

Докази: https://youtu.be/Ubz64qQck14 https://youtu.be/wHaU43Tdygg шалят з другом. Я розумію що це не привід давати йому ще один бан, але можливо варто переглянути регламент амністій?

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):

5. Дата видачі покарання: вище

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
Вітаю ! я вважаю що це прямий злив мене , тому що я коли влетів я сказав (перепрошую) я не хотів влітати для фризило дуже сильно , далі чому фрапс не повний ? як твій друг відразу почав мене провокувати і витягувати на конфлікт, починаючи не культурними словами, потім погрозами
далі вона почала підтримувати свого друга який почав ображати без причини вона почала мені говорити ( він мене вже задовбав) у грубій формі на що я відповів що не хочу дискутувати з нею , та поїхав на що я отримав у спину пару пострілів у свій бік

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Вітаю ! я вважаю що це прямий злив мене , тому що я коли влетів я сказав (перепрошую) я не хотів влітати для фризило дуже сильно , далі чому фрапс не повний ? як твій друг відразу почав мене провокувати і витягувати на конфлікт, починаючи не культурними словами, потім погрозами
є інформацію чому приблизно за 2 хвилини ви обидва з другом приїхали порєматись двічі? а ще є інформація чому до того як ви побачили мене то не було жодних проблем з фрізами і на сто ви вперше заїхали без дб, але потім чомусь абсолютно випадково почали цілити в людей?
і то не мій друг, я його вперше бачу як і ти мабуть, а оскати він тебе почав бо ти збив його друга що той улетів в інший вимір ))

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
є інформацію чому приблизно за 2 хвилини ви обидва з другом приїхали порєматись двічі? а ще є інформація чому до того як ви побачили мене то не було жодних проблем з фрізами і на сто ви вперше заїхали без дб, але потім чомусь абсолютно випадково почали цілити в людей?
і то не мій друг, я його вперше бачу як і ти мабуть, а оскати він тебе почав бо ти збив його друга що той улетів в інший вимір ))
по-перше на відео видно що у нього або пінг або фриз, надай будь ласка повний відкат, з повагою

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
по-перше на відео видно що у нього або пінг або фриз, надай будь ласка повний відкат, з повагою
у мене є повний відкат, як ти знаєш завжди, але як тебе це має виправдовувати? ти і друг навмисно збивали людей на сто без будь-якої провокації, що було після це вже інше питання і якщо ти маєш претензії то заливай сам скаргу.
Богдан, дивись, в мене ЩЕ РАЗ ТОБІ КАЖУ немає до тебе ніякого негативу, якщо ти вибачишся і пообіцяєш не лізти до мене такими дикими методами, я видалю зараз скаргу, бо мені все це не принципово.

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
у мене є повний відкат, як ти знаєш завжди, але як тебе це має виправдовувати? ти і друг навмисно збивали людей на сто без будь-якої провокації, що було після це вже інше питання і якщо ти маєш претензії то заливай сам скаргу.
Богдан, дивись, в мене ЩЕ РАЗ ТОБІ КАЖУ немає до тебе ніякого негативу, якщо ти вибачишся і пообіцяєш не лізти до мене такими дикими методами, я видалю зараз скаргу, бо мені все це не принципово.
вибачатися перед тобою я не збираюся , але якщо я і дійсно порушив то готовий понести покарання , надай повний відкат

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
вибачатися перед тобою я не збираюся , але якщо я і дійсно порушив то готовий понести покарання , надай повний відкат
в яку сторону тобі треба щоб я показала? як я 10 хвилин стою чіню тачки до того як ти приїхав всіх дбшити? чи як ти пішов з тіпом за гаражами спілкуватись? :ROFLMAO:

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
в яку сторону тобі треба щоб я показала? як я 10 хвилин стою чіню тачки до того як ти приїхав всіх дбшити? чи як ти пішов з тіпом за гаражами спілкуватись? :ROFLMAO:
що за маячня? я приїхав полагодити і не більше, я гадки не мав що ти там стоїш, мені ти не цікава, я тобі говорив про це!

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Головний адміністратор розгляне Ваше звернення найближчим часом

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Гравець отримує покарання за DB відповідно до наданих вами доказів.
Щодо амністії, цього разу до нього поставились поблажливо та пішли назустріч, але було чітко попереджено що у разі повторного порушення надалі буде застосовуватись покарання у вигляді 30 днів HardBan.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі