Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено суди не працювали коли Марія громова була судею, суди не працюють, коли вона стала куратором - 2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора: марія громова
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 15865
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 43554_89509
    для азазело спеціально, пиши рідненький, будемо мурчати в діскордіку
  4. Суть скарги: суд відхиляють тк просто не хочуть займатися справою, а Марія громова 2 дні не може розібратися в справі, бо вона і під час свого терміну суддівства не могла розібратися що в тій госці до чого.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/суди-так-і-не-працюють.9732/
  6. Дата видачі покарання: не розглядає скаргу.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
1755164398585.png

вона пише, що адміністрація не може змінювати вирок суда. а я прошу щоб судді видали варн, бо його судовий вирок це очевидне підігравання крайм діям від лспд, бо вина по моєму відео очевидна. суддя в америці не може сказати "а ми не знайшли хто був на патрульному авто і збив на смерть людину під лікарнею тому ми закриваємо справу пака".
куратор держ організай має це розуміти, людина займає не ту посаду.

Dominic Sage

Почесний конгресмен
23 Бер 2025
143
Переглянути вкладення 6414

вона пише, що адміністрація не може змінювати вирок суда. а я прошу щоб судді видали варн, бо його судовий вирок це очевидне підігравання крайм діям від лспд, бо вина по моєму відео очевидна. суддя в америці не може сказати "а ми не знайшли хто був на патрульному авто і збив на смерть людину під лікарнею тому ми закриваємо справу пака".
Якщо ми вже почали говорити про те, що може робити суддя, а що не може, то краще перед цим почитати які повноваження та функції має суддя.
Скаргу було прийнято та передано в прокуратуру. Прокуратура провела ОРД та не знайшла доказів. Що в вашому розумінні має зробити суддя в такій ситуації, якщо неможливо провести суд без обвинувального акту прокурора. Обвинувального акту нема, якщо нема криміналки. Тоді як зробити криміналку, якщо нема доказів? Ваше невігластво не є підставою обвинувачувати суддю в неправомірних діях, тому що я як суддя діяв виключно в межах своїх повноважень.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Якщо ми вже почали говорити про те, що може робити суддя, а що не може, то краще перед цим почитати які повноваження та функції має суддя.
Скаргу було прийнято та передано в прокуратуру. Прокуратура провела ОРД та не знайшла доказів. Що в вашому розумінні має зробити суддя в такій ситуації, якщо неможливо провести суд без обвинувального акту прокурора. Обвинувального акту нема, якщо нема криміналки. Тоді як зробити криміналку, якщо нема доказів? Ваше невігластво не є підставою обвинувачувати суддю в неправомірних діях, тому що я як суддя діяв виключно в межах своїх повноважень.
як гравець я не маю розбиратися хто в цій ситуації нрпшить з вас, я подаю скаргу на те що суд не працює, куратор держ що несе відповідальність за цю двіжуху має розібратись я дати покарання тому хто винен, включаючи лспд і говермент, а вона сидить пише мені подавайте в апеляційку, взагалі не викупає що відбувається у підлеглих їй фракціях

Sun Run

Мл.Адміністратор
17 Січ 2025
195
Переглянути вкладення 6414

Вітаю, за що видавати варн судді? Він не порушив жодне правило серверу, суддя зробив все згідно регаменту передавшти справу до прокуратури, прокуратура в свою чергу не змогла встановити особ які знаходились в авто. Також не відомо чи після того як ви померли чи підняли вас лікарі, якщо ні тоді відеозапис не можна враховувати як доказ. Якщо вас не подобається робота судді та ви бачите в ній порушення ви можете звернутись з позовом до Апеляційного судді

Dominic Sage

Почесний конгресмен
23 Бер 2025
143
як гравець я не маю розбиратися хто в цій ситуації нрпшить з вас, я подаю скаргу на те що суд не працює, куратор держ що несе відповідальність за цю двіжуху має розібратись я дати покарання тому хто винен, включаючи лспд і говермент, а вона сидить пише мені подавайте в апеляційку, взагалі не викупає що відбувається у підлеглих їй фракціях
Якраз таки нрпшите ви, коли вимагаєте від СУДУ докази, які я не можу і не повинен збирати. Ваша скарга повна нісенітниця. У цьому можна переконатись, якщо переглянути нещодавні позови до суду, їх кількість та відповіді по кожному позову.
Куратор State постійно веде нагляд за держ. фракціями та впроваджує нові покращення для комфортної гри усіх гравців серверу, якщо ви як пересічний гравець цього не помічаєте, то це не означає, що цього нема.
Зволікаючи на ваші відповіді та "аргументацію", а також "обізнаності" в темі, яку ви підіймаєте , сприймати вашу критику просто неможливо, тому що вона не містить під собою нічого, що б відображало об'єктивну реальність функціонування судової системи нашого сервера та дій адміністрації.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Ви самі обрали вирішення питання через RP-процедуру, подавши заяву до суду. У такому разі всі подальші дії та можливе невдоволення рішенням судді мають вирішуватись лише в межах цього ж процесу зокрема, через апеляцію. Створення тем на форумі з висміюванням судді чи адміністратора не є частиною RP-механіки та не впливає на результат IC-справи. Навпаки, це виглядає як змішування IC та OOC процесів, що суперечить правилам проєкту. Якщо Ви обрали RP-шлях, логічно дотримуватись його до кінця, без додаткових публічних конфліктів.

Також зазначу, що адміністратор це нон-RP персонаж і не може змінювати чи скасовувати рішення судді після його оприлюднення. Єдиний спосіб вплинути на це подати апеляцію з чіткими аргументами та доказами у встановлені строки. Якщо ж Ви хотіли притягнути до відповідальності конкретного гравця, швидше було б оформити скаргу на його дії у відповідному розділі. Це дозволило б розглянути порушення та, за наявності підстав, покарати його без зайвого «форумного шоу». Скарга закривається, оскільки воно не відповідає встановленому порядку та не містить нових обставин. Прошу надалі дотримуватись обраної RP-процедури й не змішувати її з OOC-форматом без потреби.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі