Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено скарга на Адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo

Козак
10 Гру 2024
13
  1. Нікнейм адміністратора Sergo Buffalo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:#2826
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):romeo
  4. Суть скарги: я вже відсідів 2 рази за один і той самий дм, адмін мені видав 3 покарання на 5 днів, і айсі прочина була просто вони обрізали так аби було видно що хіба я порушив, і я хаба вбив 2 тіпів масового дм не було ті що подали скаргу я їх не чіпав, він взагалі немає ніякого відношення до ситуації його скарга не мала прийматися
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://drive.google.com/file/d/1aPUUoGpG1zG75Ak8QXPPlewnNxCYY6pG/view?usp=sharing
  6. Дата видачі покарання:-

Останнє редагування:

Elias Martinez

Новий гравець
25 Лип 2025
13
просто в мене немає відкату ди ви почали дмити чела на фурі і мій чел за нього заступився і щей мене вбили
Незнаю про що ти кажеш, посиди подумай щоб не робив більше помилок, а за те шо я залив жб і ти мене не трогав не дає права себе так поводити.

Romeo

Козак
10 Гру 2024
13
Незнаю про що ти кажеш, посиди подумай щоб не робив більше помилок, а за те шо я залив жб і ти мене не трогав не дає права себе так поводити.
я відсідів в деморгані 2 години за дм і з тим я погоджуюся але з баном не згодний бо не було масового дм

Romeo

Козак
10 Гру 2024
13
І по правилам якщо ти не приймав в тому участі то по твоїй скарзі не мають видавити покарання

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. За систематичні порушення Вам було видане блокування. Щодо ситуації з іншими гравцями - зберігайте відкати, щоб у Вас завжди був контраргумент.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі