- 9 Гру 2024
- 19
- Нікнейм адміністратора: 17372 , Biana Lemaer 1734
- Особистий нікнейм / статичне ід: Oleksandr Morris 4062
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord - k4t4naaaoff
- Суть скарги: Мою подругу кафнув ФІБ, я поїхав в погоню за ними і прибувши до PD відкрив вогонь по ФІБУ, його я вбив і в спину мені вийшов адмін з білим ніком і відкрив по мені вогонь, його я також убив і після цього мене відкинули в деморган за СК ( Спавн Кілл - Вбивство при появі ). Покарання було видано не корректно тому що в цій ситуації було не СК а ДМ в ЗЗ. +Мені видали варн за ДМ ЗЗ (І це вже друге покарання за одне порушення). Порозмовляв на відкаті я з адмінами і вона перевидала мені покарання тому що я їй сказав що там було не СК а ДМ в ЗЗ. Покарання перевидали знову не правильно, видали тільки за ДМ а не ДМ ЗЗ, і варн також не зняли. Як висновок за одне порушення я отримав два покарання.
Також якщо повернутись до початку цієї ситуаці а саме коли я вбив ФІБа, хтось з адміністраторів поряд підняв його і він продовжив процесуальні дії, а це є втручання адміністрації в РП процес, а від самого ФІБа порушення РК.
(Дівчина яку кафнули може показати відкат. Її Discord - velmaltss4999) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Початок на ПД
(1. Можна перемотать на - 0:38)
1 розмова з адмінами
2 розмова з адмінами - Дата видачі покарання: 12.06.2025