Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на адміністрацію БЛАТ / ВТРУЧАННЯ В РП ПРОЦЕС / Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Katana_Morris

Козак
9 Гру 2024
19
  1. Нікнейм адміністратора: 17372 , Biana Lemaer 1734
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Oleksandr Morris 4062
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord - k4t4naaaoff
  4. Суть скарги: Мою подругу кафнув ФІБ, я поїхав в погоню за ними і прибувши до PD відкрив вогонь по ФІБУ, його я вбив і в спину мені вийшов адмін з білим ніком і відкрив по мені вогонь, його я також убив і після цього мене відкинули в деморган за СК ( Спавн Кілл - Вбивство при появі ). Покарання було видано не корректно тому що в цій ситуації було не СК а ДМ в ЗЗ. +Мені видали варн за ДМ ЗЗ (І це вже друге покарання за одне порушення). Порозмовляв на відкаті я з адмінами і вона перевидала мені покарання тому що я їй сказав що там було не СК а ДМ в ЗЗ. Покарання перевидали знову не правильно, видали тільки за ДМ а не ДМ ЗЗ, і варн також не зняли. Як висновок за одне порушення я отримав два покарання.
    Також якщо повернутись до початку цієї ситуаці а саме коли я вбив ФІБа, хтось з адміністраторів поряд підняв його і він продовжив процесуальні дії, а це є втручання адміністрації в РП процес, а від самого ФІБа порушення РК.
    (Дівчина яку кафнули може показати відкат. Її Discord - velmaltss4999)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1749681674254.png
    1749681683527.png
    1749681689721.png

Початок на ПД
    (1. Можна перемотать на - 0:38)
    1 розмова з адмінами
    2 розмова з адмінами
  6. Дата видачі покарання: 12.06.2025

velmaltss4

Козак
26 Бер 2025
5
  1. Нікнейм адміністратора: 17372 , Biana Lemaer 1734
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Oleksandr Morris 4062
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord - k4t4naaaoff
  4. Суть скарги: Мою подругу кафнув ФІБ, я поїхав в погоню за ними і прибувши до PD відкрив вогонь по ФІБУ, його я вбив і в спину мені вийшов адмін з білим ніком і відкрив по мені вогонь, його я також убив і після цього мене відкинули в деморган за СК ( Спавн Кілл - Вбивство при появі ). Покарання було видано не корректно тому що в цій ситуації було не СК а ДМ в ЗЗ. +Мені видали варн за ДМ ЗЗ (І це вже друге покарання за одне порушення). Порозмовляв на відкаті я з адмінами і вона перевидала мені покарання тому що я їй сказав що там було не СК а ДМ в ЗЗ. Покарання перевидали знову не правильно, видали тільки за ДМ а не ДМ ЗЗ, і варн також не зняли. Як висновок за одне порушення я отримав два покарання.
    Також якщо повернутись до початку цієї ситуаці а саме коли я вбив ФІБа, хтось з адміністраторів поряд підняв його і він продовжив процесуальні дії, а це є втручання адміністрації в РП процес, а від самого ФІБа порушення РК.
    (Дівчина яку кафнули може показати відкат. Її Discord - velmaltss4999)
  5. Дата видачі покарання: 12.06.2025
Можу кинути повністю всі відеодокази, так як закафали мене.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Враховуючи, що на відеодоказах присутні образи у бік адміністрації, скарга розгляду не підлягає.
Покарання "СК" було видано вірно, СК - не тільки вбивство відразу після появи, але і вбивство на місці появи (титул).
І все рівно, враховуючи порушення зі сторони адміністрації, адміністратори отримають дисциплінарні стягнення.
Додатково: за одне порушення гравець може отримати лише одне покарання. Звʼяжіться зі мною в телеграм.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі