Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
9 Жов 2024
138
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Ihor Fedot
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #14457
  3. Ваш нікнейм: Oleksandr Yurchyshyn
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #8888
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): copibar0
  6. Суть скарги: ЗП 5.1 + 5.2 + 5.5 + 5.9 + 5.25 (Також прошу Вас, щоб ви запросили докази в даного гравця)
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Натисни на мене
  8. Дата та таймкод порушення: 04.06.2025 ; 00:15

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
Від Директора USSS з позивним Fedot | 14457

Шановна адміністраціє! Прошу додати до розгляду даної скарги ще й мою зустрічну скаргу на гравця (автора скарги), яка стосується порушення RP логіки (NonRP).

По суті:
🔹 Як Директор USSS я отримав оперативну інформацію про загрозу життю Генерального Прокурора та відповідно до службових обов’язків ліквідував загрозу.
🔹 Автор скарги не міг знати, хто саме ліквідував його персонажа, бо я не надавав ознак впізнання.
🔹 Автор скарги використовує знання, яких не міг мати в IC (мій позивний, посада), та безпідставно звинувачує мене у низці порушень.

Прошу:
🔸 Розглянути NonRP з боку автора скарги та його звинувачення без RP-доказів.
🔸 Зупинити навмисне розпалювання міжфракційного конфлікту автором скарги.
🔸 Застосувати покарання згідно з правилами.

Дякую за справедливий розгляд!

Останнє редагування:

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
41
Скаржник сам порушує правила РП і намагається безпідставно звинуватити мене у порушеннях, приписуючи ще й багато інших вигаданих порушень. Прошу врахувати це при розгляді скарги.

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Ihor Fedot
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #14457
  3. Ваш нікнейм: Oleksandr Yurchyshyn
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #8888
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): copibar0
  6. Суть скарги: ЗП 5.1 + 5.2 + 5.5 + 5.9 + 5.25 (Також прошу Вас, щоб ви запросили докази в даного гравця)
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): Натисни на мене
  8. Дата та таймкод порушення: 04.06.2025 ; 00:15
Вітаю шановний гравець. Скарга на розгляді. Надайте повний запис з якого ви взяли частину

9 Жов 2024
138
Вітаю!
Початок - Тиць
Продовження та кінець - Тиць

Йде 2 відео, так як додаток через який я записую відео фіксує лише 10 хвилин та потім вимикається.

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Вітаю шановний гравець, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:
Гравець зі статичним айді 14457 порушив правила серверу:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90 хвилин
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Demorgan 40 хвилин
Вітаю шановний гравець, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:
Гравець зі статичним айді 8888 порушив правила серверу:
5.9. "MG" - Metagaming - використання OOC інформації, якою ваш персонаж не володіє "по RP" | Demorgan 25 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі